Categories Seks savjeti

Idealan seks traje kraće nego što biste pomislili!

Seks koji traje satima? Ne, hvala! Dobro, možda 12 sati seksa u komadu odgovara britanskom pjevaču Stingu koji (navodno) praktikuje tantričku umjetnost vođenja ljubavi koja traje i traje… Ali, ruku na srce, biste li doista uživali da netko satima prodire u vas?

Naučnici koji se bave intimnim odnosima došli su do saznanja koliko je potrebno za prekratak, predugačak i idealan seks. Tvrde da je vođenje ljubavi koje traje između jedne i dvije minute prekratko. Tri do sedam minuta seksualne igre već je prihvatljivo, a više od petnaest minuta je – previše! Najpoželjniji snošaj traje od sedam do trinaest minuta!

Naučnici kažu da mnogi muškarci i žene smatraju (odnosno neopravdano maštaju) kako bi seksualni odnos trebalo da traje cijelu noć. Umjesto ultimativnog zadovoljstva, najčešća posljedica takvog razmišljanja je razočaranje!

Oni se nadaju kako će rezultati ovog istraživanja ohrabriti muškarce i žene. To jest, muškarci neće biti u panici ako ne mogu da izdrže duže od 13 minuta, a žene će shvatiti da broj 13 može da bude i te kako sretan!

Foto: Guliver/Thinkstock Izvor: cosmopolitan.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *