Categories Seks savjeti

Kako bi, prema horoskopu, trebalo da začinite vaš seksualni život?

Kako biste malo oživjeli i začinili vaš seksualni život u novoj godini, možete se orijentisati prema savjetima koji odgovaraju vašem znaku!

Osim više sporta, zdravije hrane i manje alkohola, mnogi su u novoj godini odlučili da naprave štošta i u svom ljubavnom životu. Na primjer, provode više kvalitetnog vremena s partnerom/icom i imaju uzbudljiviji seksualni život.

Ovan

Sada je pravo vrijeme za isprobavanje u krevetu svega onoga što vam se odavno mota po glavi. Ako se dosad niste usudili reći partneru/ici neke svoje želje, sada to bez griže savjesti možeš napraviti. Primijetićete da vaš angažman čini dobro vašoj vezi.

Bik 

Vaš/a partner/ica i vi morate da poradite na komunikaciji. Ako ćete više razgovarati o svojim željama u krevetu, primijetićete da imate zajedničke interese o kojima dosad ništa niste znali. Vrlo brzo upoznaćete sasvim nove strane svog/svoje partnera/partnerice.

Blizanci

Vi znate šta želite pa nemate problema da to “iskamčite”. Zato se sada malo više koncentriši na potrebe partnera/ice i dajte mu/joj priliku da ostvari neke svoje seksualne želje. Tako ćete naučiti nove stvari – koje će vam se vjerovatno svidjeti.

Rak

Vaš/a partner/ica stalno želi da isprobava nove stvari, a vi biste željeli da sve ide malo lakše? Onda razgovarajte s njim! Važno je da oba partnera imaju jednaki tempo – kako bi oba došli na svoje.

Lav

Nove stvari u krevetu prihvatite s humorom. Mislite da bi trebalo začiniti  svoj seksualni život? Možda biste mogli nabaviti neku (novu) seksualnu igračku? Otiđite s dragim/om u kupovinu te napravite od toga mali event.

Djevica

Doduše, seks je dobar, ali smatrazr kako bi predigra mogla biti bolja? Pobrinite se za romantiku u vezi te zajedno s partnerom/icom istražujte nove stvari koje vas mogu oraspoložiti. To će uticati na seksualni život i učiniti ga napetijim.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *