Categories Seks savjeti

Koji horoskopski znak vam najviše odgovara u krevetu?

Šta se dešava kada se u krevetu spoje Voda i Vatra ili Voda i Zemlja? Iako ne djeluje obećavajuće, dešava se mnogo zanimljivih stvari. Otkrijte koji horoskopski znakovi su najkompatibilniji u seksu.

seks-astro-490x325

OVAN

Strastveni Ovnovi vole izazove u krevetu, a Blizanci su savršeni za to. Koketna priroda Blizanaca i njihov nemirni duh poklapaju se sa brzim tempom Ovna, pa lako mogu da ga uzbude. Inteligencija Blizanaca i dovitljivost održavaće Ovna zainteresovanim dugo nakon što strast nestane i zato ovaj spoj može da ima uspješnu dugogodišnju vezu.

BIK

Suprotnosti se privlače, a Bik i Škorpija kao dvije suprotnosti ne samo da se privlače, nego ne mogu da se odlijepe jedno od drugog. Senzualni i prizemni Bik magnetski je privučen dubinom i strastvenošću Škorpije. Škorpijina višeslojnost održava Bikovu zainteresovanost, pa on stalno traga za Škorpijinom suštinom. Uzavrela hemija između njih dvoje uočljiva je čak i najnepažljivijem posmatraču.

BLIZANCI

Radoznali i zabavni Blizanci vole da eksperimentišu i veoma brzo im dosade poznate stvari. Ovnova želja za akcijom ostavlja Blizance bez daha, pa tako ovaj par stalno nalazi nove načine za uzbuđivanje. Njih dvoje se kroz život kreću nevjerovatno brzim tempom, upijajući uzbudljive i zanimljive stvari. Oboje su entuzijastični i vole izazove.

RAK

Rak nije uvijek strastven – on ima uspona i padova kada se radi o strastvenosti, a prizemni Jarac obezbijeđuje ovom vodenom znaku stabilnu i čvrstu osnovu, što Raku omogućava da se opusti i prepusti. Suprotna priroda ovih znakova kreira tajnovitu seksualnu tenziju između njih, a oni je ponekad nisu ni svijesni. Jarčeva rezervisanost podstiče Rakovu želju da ukroti zvijer koja se krije unutar Jarca.

LAV

Lav voli kada mu drugi udovoljavaju, kad uživa u pažnji i u spavaćoj sobi i van nje. Šarmantna Vaga zna šta tačno treba da kaže i uradi kako bi probudila ono najbolje u Lavu i doživjela strast kojoj mnogi ne mogu da pariraju. Vaga ima nevjerovatnu sposbnost da kreira romantičnu pozadinu za strastven ljubavni čin, pa tako zadovoljava i Lavovu želju za luksuzom i dramom, pa se Lav nakon seksa pretvara u malu umiljatu macu.

DJEVICA

Kada se Djevica opusti, mnogo pažnje posvjećuje detaljima, što može biti veoma dobro u krevetu. Intuitivne Ribe znaju kako da Djevici skrenu pažnju s nebitnih detalja i usmjere je samo na bitno. Unoseći maštovitost u seks, Ribe pomažu Djevici da se otvori i oslobodi inhibicija. Djevica je facinirana time što Ribe tako lako prelaze preko stvari i želi da im priušti maksimalno zadovoljstvo koje će pamtiti.

VAGA

Lijepa, diplomatična i umjetnički nastrojena Vaga želi seks i želi da tokom njega izgleda dobro. A Lav čak i najobičniji seks umije da pretvori u legendarni doživljaj. Vaga nikad neće zaboraviti šta je doživjela s Lavom, taj nivo napetosti i uzbuđenja. Vaga voli Lavov ekspanzivan pristup ljubavi i uzbuđuje je Lavova voljnost da uradi skoro sve kako bi je zadovoljio i zabavio u spavaćoj sobi.

ŠKORPIJA

Škorpijinoj magnetnoj sili je teško odoljeti, ali Bik je dovoljno prizeman da obezbijedi Škorpiji taman onoliku dozu izazova koliku Škorpija voli. Miran, stabilan i zadovoljan, Bik Škorpiji djeluje kao nešto što bi bilo lijepo uhvatiti. Škorpija je zaintrigirana i čini sve samo da dobije nekakvu reakciju od njega. To je baš ono što joj treba – neko koga nije lako (za)dobiti.

STRIJELAC

Zabavni Strijelac voli avanturu i rizik i uvijek je spreman na sve. Vodolijina inventivna priroda uvijek je korak ispred Strijelca, a Strijelac uporno ide za tim, što zadovoljava njegovu potrebu za pokretom. Strijelcu se dopada i Vodolijin neobični pristup ljubavi i seksu, pa se u ovom spoju Vode i Vatre čini kao da je voda ulje.

JARAC

Jarac i na senzualnost gleda veoma ozbiljno i posvećeno. Zato su mu potrebne Rakova otvorenost i vedrina. Rak u seks unosi emocije, što budi ono najdublje u Jarcu i odnos čini intenzivnijim. Naizgled nespojivi, ova dva znaka ispod pokrivača čine čuda.

VODOLIJA

Nestašna Vodolija voli kad je neko iznenadi novim i neobičnim umećima u krevetu. A Strijelac je uvijek upućen u novitete i voljan da istraži nepoznate oblasti. Strijelac zna mnoge trikove i voli da ih podijeli s Vodolijom, jer ih ona prihvata bez predrasuda. Njih dvoje će, ako dugo ostanu zajedno, istražiti sve što se na seksualnom polju istražiti može.

RIBE

Ribe imaju veoma bogatu maštu koju Djevice umiju da sprovedu u djelo. Ribe vole sposobnost Djevice da pogodi pravu tačku, što Djevici nije teško, jer je majstor za detalje. Dok njih dvoje istražuju granicu između fantazije i realnosti, drugima uvijek djeluju neobično i čudno kao par.

Izvor: 24sata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *