Categories Seks savjeti

Pet koraka do višestrukog zadovoljstva u krevetu

Orgazam je blagodetan za ljudski organizam, a zamislite samo koliko koristi ćete imati ako ih doživite više odjednom. Ovakvo seksualno iskustvo nije nemoguća misija, samo slijedite ova uputstva.

Korak #1 Ispitajte emocije 

Izgradnja uzbuđenja i doživljavanje višestrukih orgazama u jednom pokušaju definitivno je dio fizičke tehnike, ali prvi korak do toga je postavljanje svojih misli i emocija u red. “Žena koja doživljava višestruke orgazme je stanje uma”, kaže Chris Rose, seksualna edukatorka. Potrebno je da se opustite, dublji orgazmi zavise od opuštenosti, kada promijenite stav i svijest o sebi višestruki orgazmi će postati rutina.

Korak #2 Usporite ga 

“Muška izdržljivost je krucijalna u tome da žena doživi više orgazama”, kaže Rose.  Prosječnom muškarcu treba od tri do sedam minuta da doživi vrhunac, a ženi između 10 i 20 minuta.

Korak #3 Pustite ga da vas obaspe užitkom 

“Većina ljubavnika je velikodušna i željna i uživa u tome kada žena doživljava više od jednog orgazma, ali puno žena ima problema s uživanjem toliko pažnje i dopuštanja da erotični fokus bude na njihovom užitku”, kaže Rose.  Nemojte da budete skromne u krevetu, savjetuje ova terapeutkinja.

Korak #4 Pokažite pravac 

Kada ne znate kako da mu objasnite riječima, iskoristite praksu pa mu pokažite kako da vas zadovolji. Nije sramota da pokažete šta želite.

Korak #5 Disanje  

Disanje, nežno, erotsko i duboko je ono što vas vodi ka uspješnom vrhuncu. Vježbajte ga što više, zajedno. Kao i poljupce koji su vrata ka vešem i njegovom vrhuncu.

Reč stručnjakinja: 

“Imala sam klijentkinju koja je regularno znala da doživi 30 do 40 orgazama u jednoj sesiji sa svojim muškarcem. Ona možda predstavlja ekstrem, ali od jednog do pet je sasvim normalno i moguće za svaku ženu”, objasnila je Kim Anami za portal Shape, stručnjakinja za holistički seks i veze.

“Dodiri, užitak i orgazmi imaju puno zdravstvenih dobrobiti uključujući jačanje imunog sistema, regulisanje ciklusa sna, ublažavanje anksioznosti i depresije”, kaže Chris Rose, seksualna edukatorka.

Izvor: superzena.b92.net

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *