Categories Seks savjeti

Sedam parova otkrilo je svoja pravila kako da se nikada ne ugasi strast

Znate kako se kaže, “koliko ljudi, toliko ćudi”. E, to isto važi i kad su parovi u pitanju. Pročitajte kojih se to pravila pridržavaju ljudi koji imaju fantastičan seks.

Par #1: Naše jedino pravilo je da za vrijeme seksa budemo što tiši ako su i drugi članovi porodice kod kuće.

Par #2: Ne vodimo ljubav kada supruga ima menstruaciju. Imao sam jedno loše iskustvo još na fakultetu i jednostavno to ne mogu da podnesem. Još jedno pravilo kojeg se lično pridržavam je da se prije oralnog seksa obavezno istuširam.

Par #3: Pravilo za koje se slijepo držimo je komunikacija. Ako se nekome od nas dvoje nešto ne sviđa, nije nam prijatno ili bolno, kažemo to jasno i glasno. Čak i parovi koji su dugo u vezi ne mogu da čitaju misli jedno drugom.

Par #4: Suprug i ja imamo nekoliko pravila: prilikom seksa skidamo čarape, gasimo svjetlo i gasimo televizor. Takođe, strogo je zabranjeno javljanje na mobilni telefon u toku seksa.

Par #5: Ako je jedno od nas rasploženo za seks, a ovo drugo nije, damo sebi 24 sata za prilagođavanje i eventualni seks. Ako do njega ne dođe, masturbacija je dozvoljena. Ne zato što je ona inače zabranjena u našoj vezi, već zato što stalno radimo na našoj povezanosti i želimo da održavamo redovne odnose.

Par #6: Društvene mreže su zabranjene 30 minuta prije odlaska u krevet jer djeluju izuzetno nestimulativno i kontraproduktivno.

Par #7: Suprug i ja radimo sedmični plan kako bi bili sigurni da ćemo imati minimum četiri kvalitetna seksualna odnosa. On planira dva dana i ja isto toliko. Pritom, uvijek pokušavamo da iznenadimo jedno drugo novim idejama.

Life Content 

Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *