Categories Seks savjeti

Seks-horoskop: Koji su fetiši vašeg horoskopskog znaka?

Kako zvijezde kažu, svaki znak horoskopa ima svoje želje koje se tiču uloga u kojima bi voljeli da se nađu dok vode ljubav, a koje ih nenormalno uzbuđuju.

OVAN

Ovaj horoskopski znak voli da vlada, te će posebno uživati u ulogama gdje je on dominantan. Njima posebno odgovaraju uloge policajaca, ili nekog drugog autoriteta koji će preuzeti stvar u svoje ruke i kazniti vas ukoliko budete nevaljale.

BIK

Bik je znak koji uživa u predigri. Njega posebno uzbuđuju odnosi u kojima se radi nešto što je zabranjeno i što se ne smije. Zato su za njih uloge poput onih u kojem njegova partnerka ima muža, i odlučuje da ga prevari baš sa njim. Posebno ih uzbuđuju burme na ruci partnera, jer im ukazuju da diraju nešto što je zabranjeno.

BLIZANCI

Zanimljivo je kako oni uživaju da budu tretirani od strane partnera, koji će im se maksimalno posvetiti. I kao što se medicinska sestra posvećuje svom pacijentu, tako i on želi ima pored sebe u krevetu seksi, mladu i perverznu medicinsku sestru koja će zadovoljiti sve njegove potrebe.

RAK

Rak je poznat kao izuzetno osjećajni znak Zodijaka. Pošto vole da ispunjavaju sve želje partnera, vole i da pomažu ljudima te će njih najviše uzbuditi uloga vatrogasca koji je došao da vas spasi od požara i ponese na neko sigurnije mjesto. U svoj krevet, naravno.

LAV
Oni vole da pokažu svoj autoritet i dominaciju, te će ih najviše uzbuditi uloga strogog profesora. Ukoliko niste dobro savladali gradivo, moraćete da se pokorite njegovom autoritetu i radite sve kako on zapovijeda.

DJEVICA

Djevice imaju stila i znaju da uživaju u svakom dodiru partnera. Njih posebno uzbuđuju čipka, halteri i seksi donji veš, pa ćete ga, ukoliko se obučete kao seksi učiteljica, sigurno natjerati da poludi za vama i ostane u krevetu jako dugo.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *