Categories Seks savjeti

Seks šaputanja: Šta ne smijete izgovoriti za vrijeme vrućih igrica

Zabrinuti ste da ćete u tim intimnim trenucima reći potpuno pogrešnu stvar? Ne bojte se, napravili smo listu svega onoga što nikako ne smijete reći za vreme vrućih igrica među plahtama.

seks

Prijateljska šala

Nemojte mu spominjati kako je vašoj prijateljici partner kupio cvijeće, u nadi da bi i on mogao učiniti isto. Ako počnete spominjati i njihove igre iz spavaće sobe, to neće dobro završiti jer će on misliti da je po vama partner vaše prijateljice bolji u krevetu od njega. Samim time uništićete njegovo samopouzdanje.

Požuri

Svom partneru reći da požuri kad je na pola puta do orgazma, veliko je ne, čak i kad vam je omiljena serija za pet minuta na televiziji.

Primijećujete svoje nedostatke

Možda ćete primijetiti celulit i svaku malu striju na vašem tijelu, ali kad započnete s vrućim igrama, vaš partner će vidjeti samo seksi, golu djevojku. Spominjanje vaših nedostataka samo će uništiti trenutak za vas oboje.

Sado-mazo seks

Ukoliko ste vi i vaš partner kratko u vezi, nemojte odmah iz ormara izvaditi svoje visoke čizme od lateksa i bič, osim ako ste se već na početku oboje složili s tim.

Ne izgovrajte ime bivšeg

Tokom tih intimnih trenutaka, uslijed strasti, možete se podsjetiti na neke prošle vruće trenutke, ali svog novog partnera NIKAD nemojte nazvati imenom svog bivšeg.

Smijeh

Glasno smijanje tokom seksa vjerovatno je najgora stvar koju možete napraviti. Iako vam možda u tom trenutku na pamet padnu neka smiješna sjećanja, sigurno ne želite da vaš partner pomisli kako ismijavate njegovu muškost, zar ne?

Izvor: Life Content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *