Categories Seks savjeti

Šta muškarac na vama prvo primijeti tokom seksa?

Oni ne vide vaš slomljeni nokat ili boju veša…

#1 Vaša inicijativa Ako oni rade sav posao, a vi samo ležite i čekate da vidite šta će sljedeće dogoditi, oni će pomisliti da niste zainteresovane. Pokažite malo entuzijazma. Pomozite im da taj trenutak bude sjajan.

#2 Način na koji se vaše tijelo kreće Ako ste u grču, opustite se malo. Oni se pitaju postoji li problem ili imate li problema sa samopouzdanjem. Ali ako se pokrenete i napravite neke senzualne pokrete, to će ih oduševiti. Oni žele da se vaše tijelo usklađuje s njihovim. Žele vaše grudi na svojima, žele osjetiti da je vaše tijelo tu u potpunosti. Što je više tijelo uključeno u čin, oni više osjećaju da ste uzbuđene oko toga što se događa.

#3 Vaše oči Gledate li direktno u njegove? Odmjeravate li njegovo tijelo? I jedna i druga opcija su dobre, ako je odgovor pozitivan. Ako nije, to ih čini nesigurnim. Nemojte spuštati pogled od njegovog, ne gledajte u vlastito tijelo (jer ste lijepe) i ne gledajte u plafon jer oni onda misle da se dosađujete. Potrudite se da vaše oči ne govore ono što ne mislite. Pokažite im da želite biti tu gdje jeste.

#4 Vaš dah Kako zvučite? Je li vam glas dublji nego inače? Način na koji zvuči vaš glas i uzdah njima je pokazatelj toga koliko ste uzbuđene. Pokažite neverbalnom komunikacijom da radi pravu stvar. Šapnite mu nešto seksi, recite mu što će se sljedeće dogoditi i šta želite da napravi. Njihovo uzbuđenje zavisi puno od vašeg, zato se nemojte plašiti da ga pokažete.

Foto: Thinkstock Izvor: cosmopolitan.hr

 

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *