Categories Testovi

10 test-pitanja za vašeg potencijalog dečka…

Možda će se njemu neka od sljedećih pitanja učiniti šaljivim, ali na osnovu odgovora možete doći do njegovih najskrivenijih stavova. Uostalom, u svakoj šali ima malo istine. E da, i iznenadićete se odgovorima!

1. Kakav ti je najbolji prijatelj?

Zašto je to važno: S kim si, takav si! Dobar prijatelj uvijek će podržati njegove snove i biti ljepši dio njegovog života. Pravo prijateljstvo podrazumijeva nesebično davanje i uzimanje. Ako ima kvalitetne osobe pored sebe, onda je i on kvalitetan.

2. Šta ćeš napraviti ako ti partnerica neplanirano zatrudni?

Zašto je to važno: Pitajte muškarce šta misle o djeci i većina njih reći će kako ih obožava. I kako ih želi minimalno troje – plus zlatnog retrivera. Kada mu, međutim, ovako predstavite temu o djeci, prva njegova reakcija puno će vam otkriti. Takva odluka ne podrazumijeva samo njegov stav, već i odnos prema osobi s kojom je u vezi. I koliko je ozbiljan kada je u vezi.

3. Da li bi htio nešto da promijeniš na meni?

Zašto je to važno: Očekujte da će reći: Apsolutno ništa, ti si savršena. To nije dobar odgovor! Ovdje vidite koliko je iskren prema vama. Vjerovatno bi nešto promijenio, barem i pertle na patikama. Iskrenost je jedno od načela idealne veze.

4. Šta sve možeš napraviti za djevojku tokom običnog dana?

Zašto je to važno: Romantika je super, ali ovdje se radi o nečem drugom. Možete otkriti hoće li, kada se vrati s posla, uzeti pivo i gledati utakmicu ili će obratiti pažnju i na svoju partnericu. Dakle, riječi poput biću zabavan ili biću uvijek uz nju su uopštene odrednice i ne znače ništa. Treba vam nešto konkretno. Usisavanje, na primjer?

5. Kada je pravo vrijeme za seks?

Zašto je to važno: Ovdje dolazi u obzir samo jedan odgovor: Uvijek!

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *