Categories Testovi

Da se zabavite: Ime otkriva kakav je ljubavnik vaš muškarac

Svakom samoglasniku u imenu muškarca dodijelite određeni broj i saberite. Tako ćete već prilikom upoznavanja moći da otkrijete sa kakvim muškarcem imate posla. Ako dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre, tako da dobijete jednocifreni.

A – 1

E – 5

I – 9

O – 6

U – 3

Rezultati:

On je prilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. “Umoran sam”, “Imao sam naporan dan na poslu”, “Ne mogu sada ništa da radim” su rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nježan i strastven ljubavnik.

Za ovog muškarca nikako ne bismo smjeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu “nije ni do malog prsta”. Ovaj muškarac je dosadan, on je samo blijeda sjenka ljubavnika kakvog bi svaka žena voljela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim “poduhvatima” iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao šta je strast i želja. Zato mu pomozite da bolje upozna sebe.

Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok. Ali, pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerice. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne djeluje nimalo spontano. Poslije nekoliko sedmica provedenih sa njim imaćete osjećaj da je sve unaprijed isplanirao i – ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sljedeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.

S ovim muškarcem možete da doživite predivan seks – ali samo ako imate ista interesovanja i želje kao i on. On ga se nikada ne odriče, čak će se pretvarati da mu nešto prija iako nije tako. To ipak ne znači da voli igre, već da mu možda više prija masaža ili određene poze. A ako se to vama ne dopada – nadrljali ste.

Ovde je riječ o jednom izuzetno šarmantnom muškarcu. On zna vaše tajne želje i zna da vas dovede do ludila samo jednim dodirom. Ponekad je i pogled dovoljan da bi vas usrećio. Ipak, nikako ne smijete da ga pitate gde i kada je naučio te “cake” – to može da ga povrijedi.

Objašnjenja za rezultate: 6, 7, 8 i 9  su na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *