Categories Ljubav, Testovi

Numerološki test otkriće vam jeste li kao par predodređeni za uspješan život…

Energije brojeva 1, 3 i 5 međusobno sarađuju, dok se 8, 3 i 7 odbijaju. Izračunajte svoj lični broj, a potom partnerov. Ovaj numerološki test otkriće vam jeste li kao par predodređeni za uspješan život… 

Lični broj

Lični broj izračunajte tako da zbrojite svoj datum, mjesec i godinu rođenja, a ako ste dobili višecifreni broj, zbrajanjem ga pretvorite u jednocifreni.

Primjer za rođenje 17.12.1983.

1+7+1+2+1+9+8+3 = 32

3+2 = 5, Vaš lični broj je 5.

Identičan postupak primijenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji slijedi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti jeste li numerološki srodne duše.

Broj 1: Vođa

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvijek morate u svemu biti prvi i najbolji.

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno uticati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtjevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni da živite u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

Partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nježan/na i diplomatiačan/na partner/ica biće vam velika podrška, no bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *