Categories Testovi

Omiljeni ukus sladoleda otkriva vaše seksualne želje

Vanila, čokolada ili pak limun – svaka osoba ima svoj najdraži sladoled ukus. Predstavljamo vam najčešće i najpopularnije vrste sladoleda – koji je vaš favorit i šta on govori o vašim seksualnim željama.
VANILA
Sladoled od vanile je klasike među vrstama sladoleda i već godinama je jedan od najpopularnijih. Podjednako ga obožavaju djeca i odrasli. Ali šta on govori o vašim seksualnim željama? Ako obožavate vanilu onda ste osoba koja sa svojim nogama čvrsto stoji na zemlji. Kao što volite klasičan sladoled, isto tako većinom preferirate klasičan seks. Niste ljubitelj velikih eksperimenata u krevetu. A prijedlog o seksu na otvorenom na neobičnim mjestima ćete rado odbiti. Ali to ne znači da ste dosadni u krevetu. Ljubitelji vanile su nježni i uvijek tragaju za onom pravom ljubavi.
 
ČOKOLADA
Čokolada je podjednako popularna kao i vanila. Ali za razliku od nje, postoje brojne vrste čokoladnog sladoleda. Klasični, gorki, s dodacima čokoladnih mrvica, karamela, orašastih plodova… Ljubitelji čokoladnog sladoleda su strastveni ljudi koji vole da uživaju – kako u hrani i dobrim ukusima, tako i u ljubavi i seksu. Čokoljupci imaju sedmo čulo kada su potrebe drugih u pitanju. Oni su predani i izdržljivi ljubavnici. A šarm vam daje dodatne plus bodove.
 
ORAH, PISTAĆI, LjEŠNIK, BADEM
Sladoled od orašastih plodova nije toliko popularan kao vanila ili čokolada ali ako vam se jednom svidi, htjećete još. Ovakvi sladoledi se teško kombinuju s drugim vrstama, zbog toga ljubitelji oraha vole samo ovu vrstu sladoleda. U ljubavi su ljubitelji oraha vjerne duše. Seks s različitim partnerima jednostavno nije za njih. Oni su uvijek fiksirani na aktuelnog partnera i prevara nikad ne dolazi u obzir. Smatra se da imaju izraženu porodičnu crtu. Riječ je o romantičnim dušama.
 
BANANA
Čista banana ili u kombinaciji s čokoladom? U kojoj god kombinaciji bila ona je jednostavno prijatna našem nepcu. Ali ne voli svako sladoled od banane. Ona nije toliko popularna kao ostatak voćnih sladoleda kao što je na primjer jagoda. Ljubitelji sladoleda od banane su veoma izbirljivi kada je odabir partnera u pitanju. Često im je potrebno više vremena kako bi se nekome prepustili i predali svoje srce. Ali kada su se jednom odlučili, oni su strastveni ljubavnici s mnogo mašte i želje za eksperimentima – seks u autu, seks na otvorenom, seks bilo gdje. Ljubitelji banane su često raspoloženi za (skoro) sve.
 
STRAĆATELA
Straćatela je lukava – ona nije u potpunosti ni vanila ni čokolada. Vjerovatno je to i razlog njene popularnosti. Ako ništa ne moramo se odlučiti za samo jednu vrstu sladoleda – dobijemo dvije u jednom. I naravno, što veći komadi čokolade, to bolji sladoled. Ljubitelji straćatele su veoma neodlučni. Njima je potrebna raznolikost u krevetu. Obožavaju razne seks poze i ne mogu odrediti koja im je najdraža. Zašto i bi kada ih ima više? Obožavaju varijacije na razne seks teme. Kada je ljubav u pitanju, ostaju samo onda vjerni i odani, ako dobijaju dovoljno slobodnog prostora za sebe.
 
 
LIMUN
Ne postoji sladoled koji je više osvježavajući za ljeto nego sladoled od limuna. Pomalo kiseli ukus ove poslastice pravi je izazov za naše nepce. Ljubitelji limuna rado sanjare i to čine i kada je seks u pitanju. Oni imaju široke horizonte, ali se oni često ne mogu ostvariti. Oni vole egzotično. A kada je odabir partnera u pitanju, često ne mogu da se odluče. Ipak, kada sretnu pravu ljubav, predaju se. Uz limunoljupca uvijek će erotika biti u igri.
 
KAFA, KARAMELA, PUNČ
Oni koji vole ove ukuse uvijek biraju ove ukuse. Kafa, karamela i punč za njih su ukusi bez konkurencije. Ljubitelji kafe su pragmatični, a takvi su i u ljubavi. Ne vole eksperimentisanje, a mogu se i naljutiti ako partner nešto novo i neobično predloži. Oni ljubav više vežu na intelektualnom nivou nego na erotskom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *