Categories Testovi

PROČITAJTE NJEGOV KARAKTER: Šta kupaće gaće govore o muškarcu?

Baš poput žena, i muškarci imaju omiljeni model kupaćih gaćica. Iako i muški trendovi brzo prolaze i gotovo svake godine donose neke novitete, navike ostaju i muškarci ih se rješavaju puno teže nego žene. Ipak, osim trendova odabir kupaćih gaća ovisi i o karakteru muškarca koji ih nosi. Proizvođači kupaćeg asortimana za muškarce analizirali su svoje potrošače i otkrili njihove glavne karakteristike.
Bokserice
Klasične bokserice, kako tvrde vlasnici i vlasnice najpoznatijih brandova kupaćeg asortimana za muškarce, opisuju muškarca koji je spreman za vezu i nije ga strah obveza koje ona nosi. Takav model hlačica vole pomalo konzervativni i tradicionalni muškarci.
Duge surferske hlačice
Surferske hlačice postale su vrlo popularne, a mogu se nositi i u teretani. One opisuju ležeran tip muškarca koji voli ekstreman način zabave. Iako izgledaju pomalo šlampavo, vlasnici ovakvih hlačica za kupanje zapravo su pravi frajeri, svjesni svojih prednosti i jako dobro znaju kako se zavodi.
Bermude
Bermude do koljena najomiljeniji su model muških hlačica za kupanje. One opisuju muškarca koji voli biti opušten, dobro se osjeća u svojoj koži i ne zamara se sitnicama. Ali muškarci koji nose bermude u žarkim bojama ili s izraženim uzorcima vole biti u centru pažnje i nije im problem izraziti svoja osjećanja.
Uske bokserice
Minijaturne uske bokserice nose frajeri koji imaju vrlo visoko mišljenje o sebi i svom tijelu, ali i oni koji su skloni pretjerivanju. S ovakvim komadom za plažu treba biti vrlo oprezan jer tanka je granica između visokog samopouzdanja i narcisoidnosti. Isto tako, rijetko kojem muškarcu savršeno pristaju.
Slip gaćice
Slip gaćice obilježile su prošlost, no za ovaj vrlo oskudan komad još uvijek postoji mjesto pod modnim nebom. Osim plivača i vaterpolista najčešće ih nose samouvjereni, sigurni i poprilično optimistični muškarci koji vole isticati svoju muškost. Ali moramo priznati kako smo ipak malo suzdržani kada je ovaj model kupaćih gaćica u pitanju jer ponekad otkrivaju više nego što bi trebalo.
Www.Zadovoljna.hr
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *