Categories Novi broj

Magazin “Ljepota&Zdravlje” ovog mjeseca donosi…

Izdvajamo nekoliko tema – a vi nam, nakon što prelistate štampano izdanje, javite koja je vaša omiljena! Jesmo li je uvrstili na ovu listu ili smo je izostavili? Možete nam pisati u komentarima ovog posta, na e-mail: ljepotaizdravlje@color.co.ba ili u DM na IG ili FB profilu @ljepotaizdravlje

#1
IZ PISMA UREDNICE: UMJESTO BROJANJA OVČICA

“Deset minuta prije nego utonete u san i deset kad se probudite jesu stanja kada ste najkreativniji i tad zapišite sve što vam padne na pamet. Međutim, ako patite od bilo  Kojeg oblika overthinkinga, tih deset minuta prije spavanja može da bude noćna mora jer baš tad rješavate sve svoje probleme. Kako da se izvučete iz začaranog kruga?!”

# 2
PRIČA S NASLOVNICE: GWEN STEFANI

“Ja sam neobičan proizvod jedne sasvim obične kalifornijske porodice. Moji roditelji su se upoznali u srednjoj školi, mama nikada nije radila i nedjeljom smo išli u crkvu. A sada me prepoznaju ljudi širom svijeta. Ipak, kada smo na Blejkovom ranču, naš način života tamo vrlo je jednostavan i običan. On je posadio lubenice, a ja cvijeće. To je divan kontrast životu u Los Anđelesu, iako se sada i ovde trudim da uveijk imam dvadesetak kokošaka u dvorištu (smijeh)….”

# 3
USNE U FOKUSU

Živimo u vremenu u kojem je akcenat na punim, izazovnim usnama. Različite kozmetičke inovacije, boje s visokim sjajem i fileri s mnogo prirodnijim rezultatima omogućuju nam taj efekat.

#4
MODNA ČAROLIJA

Da li ste spremni? Nova Giambattista Valli i H&M modna čarolija donosi komade koji brišu granice izmešu jave i sna…

#5
ČETIRI FITNESS LEKCIJE

Okupili smo stručnjakinje iz područja sporta i zamolili ih da s nama podijele savjete koji su pomogli njima – za sretniji, zdraviji i ispunjeniji život!

ljepotaizdravlje.ba

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *