Categories Novi broj

Verena Cerovina za LjiZ: San je najbolji beauty preparat

Razgovarala: Hata Tupo

f1a

Iako je još premlada, svoj izgled kojim plijeni pažnju gdje god da se pojavi, ova mlada pjevačica kaže da je sve to zahvaljujući pozitivnoj energiji. Kada je ispunjena i sretna to se na njenom licu i vidi. U nastavku otkriva svoje beauty rituale…

Koji su vam omiljeni beauty tretmani?
Još uvijek sam jako mlada, imam veoma čistu i zahvalnu kožu, te zaista nemam potrebu za beauty tretmanima. Dovoljno je da vodim osnovnu brigu o svojoj koži i ona izgleda zaista njegovano. Mislim da još uvijek nije došlo vrijeme da posjećujem kozmetičke salone.

Vaš recept za uvijek svjež i beprijekoran izgled?
Najbolji recept za svjež i besprijekoran izgled je zdrav način života, što podrazumijeva dovoljno sna i zdravu ishranu. Smatram da svaka žena mora da vodi brigu o svojoj koži i da je njeguje. Nikada sebi ne dozvoljavam “luksuz” da prespavam sa šminkom na licu, čak ni kada dolazim kući u sitne sate, preumorna poslije nastupa. Uvijek ću odvojiti vrijeme da šminku detaljno skinem s lica. Mislim da je to najbolji recept za besprijekoran i svjež izgled.

Koja vam je omiljena maska za lice i na koji način se rješavate tamnih kolutova i umora?
Kada je o maskama za lice riječ, isključivo koristim one na prirodnoj bazi. Na primjer, za podočnjake koristim kolutiće krastavca i čaj od kamilice. Za mene su bakini savjeti za ljepotu još uvijek na prvom mjestu. Umora se rješavam samo dovoljnom dozom sna.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju štampanog izdanja “Ljepote & zdravlja”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *