Categories Look koji volimo

Kožna jakna – najtraženiji komad sezone

Kada su prelazna godišnja doba u pitanju, nema sumnje da su kožne jakne jedan od omiljenih odjevnih komada, koji svakoj kombinaciji daju notu odvažnosti, a uz to, odličan su spas, kada su nepredvidive promjene vremena u pitanju.

Kožne jakne već decenijama unazad nalaze se na samom vrhu omiljenih klasičnih komada, koji se odlično kombinuju uz svaku odjevnu kombinaciju, a uz to su i jedan od onih komada u koji uvijek vrijedi uložiti, pa im se iz sezone u sezonu rado vraćamo. Ove sezone posebno su aktuelna dva modela, klasične, crne, bajkerske kožne jakne i one nešto ženstvenijeg kroja. Klasična crna kožna jakna i dalje je omiljeni komad, jer se idealno kombinuje uz svaki outfit i bez obzira šta smo obukli, učiniće da izgledamo stilizovano i sa stavom. Drugi omiljeni model ove sezone su kratke jakne od prevrnute kože, raznobojnog kolorita, koje su odličan odabir za razigrane proljetne odjevne kombinacije.

S obzirom da se u prelaznom periodu i dalje oblačimo slojevito, kožnu jaknu uvijek možete obući preko haljine i svedenog sakoa i imati fenomenalnu kombinaciju za večernji izlazak.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: @glowsly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *