Categories Look koji volimo

Sako – vodeći modni komad jeseni

Bez obzira na sezonu, sakoi zadržavaju status must have komada, koji sa uživanjem nosimo na najrazličitije načine i u najrazličitijim prilikama. Sudeći po street style reportu, s nedjelje mode u Copenhagenu, ključni komadi za ovu jesen biće upravo sakoi, koji će biti tačka na i svake modne kombinacije.

@brittanyxavier

Ulična moda je u posljednjih par godina zaživjela sopstvenim životom, i pored modnih dizajnera, koji diktiraju trendove, ulična moda predstavlja svojevrsnu modnu inspiraciju za osmišljavanje chic i trendi odjevnih kombinacija, u kojima ćemo svakodnevno uživati. Pojava modnih influensera, omogućava nam da pratimo uličnu modu i da upravo na instagramu pronađemo inspiraciju, kako bismo svoj regal obogatili sa aktuelnim komadima za predstojeću sezonu.

@leoninehanne

Ako je sudeći po street style fotografijama, ove sezone blejzeri, i to oni predimenzionirani, vodeći su odjevni komadi ove jeseni. Oversize modeli nisu jedini modeli sakoa, koje ćemo nositi ove jeseni, tu su i oni strukirani, a imaćemo priliku da vidimo i mnogobrojno poigravanje sa bojama i printovima. Bilo da ih kombinujmete uz elegantne pantalone visokog struka i visoku potpeticu, ili uz klasične bijele patike i jeans, vaša kombinacija će izgledati više chic i luksuznije ako je upotpunite dobrim sakoom.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *