Categories Stil poznatih

5 stilskih lekcija predivne Rosie Huntington-Whiteley

Postoje modni uzori koji nas svakodnevno inspirišu i tjeraju da, čak i kada radimo od kuće, krenemo u sređivanje!

Jedan od njih je i manekenka Rosie Huntington – Whiteley, koja je skoro cijeli život nosila sve što su dizajneri stavili na nju, ali privatno, ima predivnu estetiku iz koje možemo mnogo naučiti o stilu.

Profinjeno, jednostavno, androgeno, a ipak jako ženstveno i chic ono je što opisuje Rosie koja nam kroz svoj Instagram profil daje odlične lekcije o stilu.

Ovo su modne lekcije iz Roseine perspektive.

Lekcija #1: Uložite u modne dodatke

Može zvučati očigledno, ali Rosie je svakako dokaz da dobrom torbom možete popraviti cijeli styling. Ona ne mora biti dizajnerska, ali nemojte ni štedjeti na njoj. Uložite u dobar komad koji će vam trajati i ići uz vaš stilski izraz. Cipele i torba ono su što najčešće nosite, pa nemojte da vam bude žao uložiti u njih.

View this post on Instagram

Detail orientated 🕊

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Lekcija #2: Seksi androgino

Često je nazivaju najseksi ženom na svijetu, ali Rosie nema očit seksepil na koji smo naviknuti. Ona poznaje svoje tijelo i uvijek teži tom savršenom balansu edgy i androginog, ali nikad ne pretjera niti u jednom smjeru. Ključ je u koketiranju s različitim stilovima i stvaranju vlastitog.

View this post on Instagram

It’s been a while…

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Lekcija #3: Slojevitost ne mora biti sve

“Manje je više” je pravilo koje vrijedi kod Rosie. Iako je trenutno jako popularno nizati nekoliko ogrlica različitih dužina, jedan statement komad može učiniti puno više nego par jednostavnih. Nemojte slijepo pratiti trendove, odlučite se za ono što je u skladu s vama.

View this post on Instagram

Spring is in the air 🤍

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Lekcija #4: Vodite računa o svojim proporcijama

Čak i ako imate najbolje isklesano tijelo na svijetu, ne morate ga uvijek pokazati. Igrajte se sa svojom siluetom istrajavajući različite proporcije i volumene. Oversized komadi mogu biti više seksi od uskih haljina i jeansa.

View this post on Instagram

Wardrobe daily 🖤

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Lekcija #5: High street basic komadi

Iako voli ulagati u modne dodatke, Rosie se voli osloniti i na high street brendove kada su u pitanju basic komadi. Postoje odlične alternative kod high street brendova i kombinacija njih s luksuznim dizajnerskim brendovima ono je što opisuje Rosein stil, pa na njoj nerijetko možemo vidjeti komade iz Zare koji se netom nakon što objavi fotografiju, pogađate – ekspresno rasprodaju.

View this post on Instagram

#stayathome

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Izvor: ljepotaizdravlje.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *