Categories Stil poznatih

Grammy #fashionmoments: Svi pričaju o šeširu Jennifer Lopez i cipelama Miley Cyrus

Uvijek s posebnim oduševljenjem čekamo crveni tepih filmskih festivala i dodjela nagrada kinematografije, dok se muzičkim nagradama veselimo iz dodatnog razloga – kreacije koje se ovdje odijevaju često su neobuzdanije, duhovitije ili čak skandalozne.

Izgleda da su žene muzičke industrije ipak slobodnijeg duha i sklonije modnim eksperimentima od dama koje se pojavljuju na filmskim platnima. Tradicija se juče nastavila i na dodjeli muzičkih nagrada Grammy 2019. 

U moru modnih eksperimenata o dvije se dive najviše pričalo.

Latino superstar Jennifer Lopez izazvala je reakcije pojavivši se na crvenom tepihu s dekadentnim šeširom na glavi. Bijeli šešir suludo širokog oboda bojom i estetikom bio je ekstenzija njene zatvorene bijele toalete.

Foto: Guliver/Getty Images

Koja je bila zaista… raskošna? Uz dodatak mnoštva dragulja i usku dolčevitu, ovaj izgled je izazvao podvojene reakcije. Kreaciju s potpisom labela Ralph&Russo uparila je s Jimmy Choo “Max” platformama koje je odabrala i Lady Gaga.

Foto: Guliver/Getty Images

Jenniferina mlađa kolegica Miley Cyrus odlučila se za outfit koji je na prvi pogled jednostavan i klasično dobar – predimenzionirani sako za kojeg su njeni fanovi pomislili da se radi o gornjem dijelu vjenčanog odijela njenog novopečenog supruga Liama Hemswortha, crne trapez hlače, metalni minimalistički nakit i cipele s velikim twistom. Naime, Miley je odrabrala crne minimalističke sandale koje naprijed izgledaju poput bilo kojih cipela s kaiščićima – sve dok se nije okrenula i pokazala petu.

Foto: Guliver/Getty Images

Naime, pete čine njeni inicijali u metalu zlatne boje. Skromno?

View this post on Instagram

MC 🖤

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Izvor: miss7.24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *