Categories Look koji volimo

Sve što treba da znate o vjenčanici Anastasie Steel iz filma “50 nijansi oslobođeni”

Dok adaptirani scenariji ne ostavljaju mnogo maštanju, “50 nijansi oslobođeni” traileri nas drže u velikoj neizvjesnosti, naročito nakon saznanja da je Anastasia trudna. Seksi franšiza tačno zna na koji način da zagolica njene gledaoce.

Foto: Promo

U prvom traileru možemo vidjeti Anastasiju u vjenčanici, a scena sama po sebi obećava dobar start trećeg dijela filma. Zato smo odlučili da vam otkrijemo nešto više o njenoj prelijepoj čipkanoj vjenčanici.

Zvanično je otkriveno da je dizajnerka vjenčanica i večernje odjeće, Monique Lhuillier, koja je kreirala Anastasijin ogrtač sa perjem za scenu maskenbala u drugom dijelu franšize, angažovana i za kreiranje vjenčanice za treći dio.

Foto: Promo

Dizajnerka je poznata po romantičnim bridal kreacijama koje odišu tradicionalnim i modernim stilom, pa nije ni čudo što je odabrana za ovaj veliki poduhvat. Osim toga je dizajnirala veliki broj vjenčanica za poznate dame, između kojih su i Britney Spears, Pink, Reese Witherspoon i mnoge druge.

Kakva je vjenčanica koju je Monique dizajnirala za pokornu ženu najkvalifikovanijeg dominantnog muškarca E.L. Jamesinog svijeta? Skromnu, ženstvenu, delikatnu sa edge notom u vidu prozirnih elemenata i gornjim dijelom koji otkriva ramena…

Jedva čekamo da je vidimo u filmu!

IZVOR: HARPERSBAZAAR.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *