8 poteza uz koje će vaša odjeća izgledati skuplje

8 poteza uz koje će vaša odjeća izgledati skuplje

SHARE

Bilo bi sjajno kada bi većina komada iz naše garderobe bila napravljena od visokokvalitetnih materijala poput svile i kašmira jer se ponekad čini kako i najobičnija odjevna kombinacija izgleda mnogo luksuznije uz dodatak neke od navedenih tkanina.

💥📸🎥 new campaign for 👠👗💃🏼@maxandco 💋#finallyout #lovethemaxandcoteam

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

No zahvaljujući beskonačnim mogućnostima koje pruža igranje stilskim trikovima, nije potrebno posezati za skupocjenim komadima, već uz malo kreativnosti svoju garderobu možete osvježiti i podići na sasvim novi nivo, i to uz pomoć sljedećih osam trikova.

1. Igra neutralnim bojama

Krem, bež i ostale nijanse iz spektra neutralnih boja sjajno pristaju uz većinu drugih boja, a ako se odlučite na kombinaciju više neutralnih nijansi, vaš outfit poprimiće luksuznu notu iako za njega niste izdvojili pretjeranu svotu novca.

2. Klasična košulja i sako

Dobar sako i obična bijela košulja svakoj kombinaciji mogu dati dozu otmjenosti, a uz njih ćete u bilo kojoj prilici izgledati dotjerano i spremno za pojavljivanje na formalnijim okupljanjima.

3. Uskladite boje

Poznato je modno pravilo o usklađivanju boje vaših torbe i cipela, ali ponekad se odvažite upariti i neke druge komade, poput veste i šešira s torbom koju nosite te tako dodatno naglasite svoju kombinaciju ključnim koloritom.

4. Monohromatske kombinacije

Obucite se od glave do pete u bijelo-crnu ili bilo koju drugu monohromatsku kombinaciju te svoju pojavu bez pretjeranog truda obogatite dozom elegancije.

Nastavak na sljedećoj strani…

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar