Categories Trendovi & savjeti

8 poteza uz koje će vaša odjeća izgledati skuplje

Bilo bi sjajno kada bi većina komada iz naše garderobe bila napravljena od visokokvalitetnih materijala poput svile i kašmira jer se ponekad čini kako i najobičnija odjevna kombinacija izgleda mnogo luksuznije uz dodatak neke od navedenih tkanina.

No zahvaljujući beskonačnim mogućnostima koje pruža igranje stilskim trikovima, nije potrebno posezati za skupocjenim komadima, već uz malo kreativnosti svoju garderobu možete osvježiti i podići na sasvim novi nivo, i to uz pomoć sljedećih osam trikova.

1. Igra neutralnim bojama

Krem, bež i ostale nijanse iz spektra neutralnih boja sjajno pristaju uz većinu drugih boja, a ako se odlučite na kombinaciju više neutralnih nijansi, vaš outfit poprimiće luksuznu notu iako za njega niste izdvojili pretjeranu svotu novca.

2. Klasična košulja i sako

Dobar sako i obična bijela košulja svakoj kombinaciji mogu dati dozu otmjenosti, a uz njih ćete u bilo kojoj prilici izgledati dotjerano i spremno za pojavljivanje na formalnijim okupljanjima.

3. Uskladite boje

Poznato je modno pravilo o usklađivanju boje vaših torbe i cipela, ali ponekad se odvažite upariti i neke druge komade, poput veste i šešira s torbom koju nosite te tako dodatno naglasite svoju kombinaciju ključnim koloritom.

4. Monohromatske kombinacije

Obucite se od glave do pete u bijelo-crnu ili bilo koju drugu monohromatsku kombinaciju te svoju pojavu bez pretjeranog truda obogatite dozom elegancije.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *