Categories Trendovi & savjeti

Haljina s perjem biće hit ovog ljeta…

Dolaskom prvih sunčevih zraka, misli nam direktno odlutaju na ljeto i divne tople večeri koje ne možemo dočekati. Ljetna moda vrlo je fluidna, prožeta bojama i detaljima, a govorimo li o najdražem odjevnom predmetu, haljine se nalaze visoko na listi. Iako nam se u ovom trenutku ne čini tako, ljeto je bliže nego što mislimo, pa smo pronašli jedan prekrasan model haljine za koji ne sumnjamo da će oduševiti baš sve!

Cult Gaia je brend s kojim ste vjerovatno već upoznati, no nije naodmet ponovno istaknuti neke od ključnih ideja. Pastelne boje, zanimljiv i drugačiji dizajn te upečatljivi, ali jednostavni odjevni predmeti neke su od glavnih estetskih odrednica, a haljina koja nam je ovog puta zapela za oko savršena je sinergija ljetne opuštenosti i statement izgleda.

Naime, riječ je o modelu koji dolazi u nekoliko boja, ružičastoj, smaragdno zelenoj, bijeloj i narandžastoj te je karakterističan zbog ključnog detalja u vidu perja. Premda bi na prvi pogled pomislili da je riječ o kičastom modelu, haljina je zapravo vrlo pročišćena i najbolje funkcioniše onda kada je u apsolutnom fokusu što znači da se prilikom odabira cipela i detalja vodite minimalističkim modnim notama.

View this post on Instagram

Colour mood. 🍊 Anzeige/Gift #CultGaia #Tulum

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Ovaj model sjajan je odabir za posebne prilike u kojima želite zablistati, ali i za one nešto opuštenije jer se može kombinovati i s ravnim cipelama. Ljetne varijante sandala bez potpetice mogu biti vrlo elegantne i profinjene, stoga volite li udobnost i funkcionalnost, definitivno je riječ o odabiru koji neće razočarati. Bez obzira za koju boju se odlučili, poseban i upečatljiv izgled sigurno neće izostati, pa ono što predlažemo je da u postojeću garderobu uvrstite i ovaj prekrasan model haljine.

Izvor: fashion.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *