Categories Trendovi & savjeti

Kakav veš da birate prema vašem znaku u horoskopu?

Vaš horoskopski znak može da vam kaže razne stvari. Od vašeg karaktera i onoga kako se ponašate u različitim situacijama, pa sve do vašeg stylinga. Ako imate nedoumicu kakav tip donjeg veša bi vam odgovarao, možda dobar savjet možete da pronađete u zvijezdama. Pogledajte kakav veš bi odgovarao vašem horoskopskom znaku.

Ovnovi su energični. Njihovo je da impresioniraju i statement detaljima zapanje sve oko sebe. Crvena je boja vaše snage, pa bi crveni bodi bio pravi pogodak.

Senzualni Bikovi vole sve što je lijepo i delikatno, kao što je čipka. Mješoviti materijali roze boje pravi su izbor za vas.

Pošto Blizanci vole da zabavljaju, upadljiv veš je pravi izbor za njih. Zelena boja, efektna, uz ivice koje nisu pravilne.

Za emocionalne Rakove dovoljno je sve što je svjetlucavo i u bijeloj ili srebrnoj boji. Različiti printovi takođe su sasvim odgovarajući.

Lav voli da ističe određene dijelove tijela. Ako su to stomak i zadnjica, pronađite adekvatan sportski grudnjak i udobne gaćice. Neka nijanse budu tople.

Djevice su nježne i osjetljive i ne vole da pokazuju mnogo. To ne znači da nježni bebidol nije podjednako seksi.

donji veš

Vaga uvijek sija, najviše voli plavu boju i tkanine delikatne na dodir. Ništa bolje ne bi bilo od donjeg veša u kojem se osjeća udobno sve vrijeme.

Strastvene Škorpije vole kombinacije dvije boje. Uglavnom su to crvena i crna. Ako ipak ne volite takve kombinacije, zavedite ga čipkom i ostalim vezenim detaljima.

Energična boja, kao ljubičasta, odlično pristaje Strijelcu. Uložite u dizajnerske komade koji će vam biti udobni i dugo će trajati.

Jarčevi su sofisticiarni. Vole dizajn koji ima malo strukture, ali djeluju stabilno i udobno.

Vodolije se ponekad osećaju sjeksi i hrabro, a ponekad stidljivo i uzdržano. Bez obzira kako se osjećate birajte tirkizne boje, u njima ćete uvijek izgledati dobro.

Ribe su razigrane, jake i svestrane. One mogu da spavaju u gaćicama i grudnjaku isto kao i u bebidolu. Vole različite printove i jake boje.

Foto: Thinkstock Izvor: Life Content

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *