Categories Trendovi & savjeti

Najpopularnija haljina za ljeto 2018. – na listi čekanja 800 kupaca!!!

Od kada je holandska blogerica Charlotte Groeneveld nosila zelenu haljinu brenda Kitri njene fotografije su obišle društvene mreže, a oduševljenje žena iz dana u dan sve više je raslo.

Tako je prije samog lansiranja haljine na tržište, ona dobila listu čekanja od čak 800 kupaca, te nezvanično dobila titulu najpoželjnijeg odjevnog komada sezone.

Zelena haljina sa cvjetnim dezenom seže do sredine listova, a nadograđena je trendy detaljima – plisiranom suknjom, pojasom oko struka i skrivenim kopčanjem, nalik dugačkoj košulji.

S obzirom na to da su raskošni dezeni i lepršavost materijala glavni trend za proljeće/ljeto, haljina britanskog brenda zadovoljava sve kriterijume koji se odnose na estetiku i udobnost. Takođe, ona se može nositi uz patike, baletanke, cipele, te odlično uklopiti sa svakim modnim stilom – od casual, do sportske elegancije.

“Zelena boja ima svoj momenat, svježa je i direktna, a lako ju je kombinovati i pristaje svim bojama tena. Mislim da je ova haljina popularna jer je tako svestrana. Ima pravu dozu ženstvenosti i zavodljivosti. Možete je nositi na poslu, ali i za vikend. Možete joj dati opak look uz patike, ili glamurozan uz štikle”, izjavila je Haeni Kim, dizajnerica koja stoji iza brenda.

Foto: Instagram Izvor: superzena.b92.net

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *