Categories Trendovi & savjeti

Najveći mit o grudnjaku koji morate da ignorišete

Grudnjaci često stvaraju neki problem – košarice su premale, naramenice preuske, urezuju se na leđima… Sve to možete izbjeći ako prestanete vjerovati u najveći mit o grudnjacima!

Kupovina grudnjaka nije lak zadatak i svaka žena to je iskusila na svojoj koži. Bez obzira na to što ste već dobro usvojili najvažnija pravila o kupovini ovog komada donjeg rublja, ipak vam se dogodi da dođemo doma iz trgovine s modelom koji nam na kraju u ipak ne odgovara.

Ta greška često vam se potkrade jer vjerujete u najveći mit o grudnjacima koji se tiče njihove veličine. Naime, mnoge žene uvjerene su da uvijek moraju uzimati grudnjak iste veličine, bez obzira na brend.

Upravo je to najčešći uzrok grešaka kod kupovine jer ne postoji ujednačena izrada svih veličina kod različitih proizvođača. Tako će vam grudnjak jednog brenda veličine 85B možda pristajati savršeno, ali kada dođete u drugu trgovinu i uzmete grudnjak iste veličine primijetićete da vam ne stoji dobro.

Osim što se primjećuju razlike između pojedinih proizvođača, može se dogoditi da različite kolekcije unutar istog brenda imaju nejednakosti u veličinama.

Zato modni stručnjaci savjetuju da svakoj kupovini grudnjaka pristupate kao da ga nabavljate prvi put.

IZVOR: ZADOVOLJNA.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *