Categories Trendovi & savjeti

Top-5: Dezeni na koje bi trebalo da obratite pažnju ovog ljeta!

Bilo da volite isključivo monohromatske kombinacije ili generalno niste ljubitelj dezena, ovog ljeta će se ta činjenica promijeniti. Znate i sami da je ljeto idealna sezona za nadogradnju i osvježenje stylinga, ali i eksperimentisanje sa stilom – pa zašto onda ne biste isprobali jedan od ovih top-5 dezena?

Oni će na sjajan, ali jednostavan način, učiniti da se izdvajate iz mase, ali i da izgledate trendy. Ne morate biti u potpunosti prekriveni ovim dezenima, dovoljno je da implementirate makar jedan aksesoar ili drugi detalj, a možete pomiješati i dvije vrste motiva, što će dodatno da istakne vaš stil.

Ovih pet uzoraka nosiće se tokom ljeta ’18.

#1 Tropsko-cvijeće

Možda niste u mogućnosti da otputujete na Havaje, ali to ne znači da ne možete nositi odjeću s dezenom koji je inspirisan ovim tropskim ostrvom. Isprobajte haljine ili košulje i majice sa ovim dezenom za instant tropski vibe koji ćete obožavati i koji će vam popraviti raspoloženje.

Haljina Mango, 69,95 KM

#2 Tufne

Tufne se ponovo vraćaju na modni tron, što je i sasvim logično jer su oličenje ženstvenog i nježnog stila. Uz karnere i sandale na potpeticu – izgledaćete savršeno u stylingu s tufnama.

Haljina Zara, 79,95 KM

#3 Vertikalne pruge

Kaftan Mango, 139 KM

Pruge nikada neće izaći iz mode, a to dokazuju i ljetni trendovi. Vertikalne pruge osim što dolaze u više varijacija i idu uz svaki stil, izdužiće vašu siluetu i učiniti da izgledate još vitkije.

#4 Gingham

Hlače Stradivarius, 39,95 KM

Ovaj dezen još odavno nije namijenjen samo za piknike, a danas ga možemo vidjeti na velikom broju različitih modela odjeće, pa čak i kupaćih kostima.

#5 Sitno cvijeće

Bluza Lindex, 39,95 KM

Sitni cvijetni dezen je jedan od omiljenih mnogim ženama tokom ljeta, a najbolje izgleda kada se iskombinuje sa jednobojnim komadima ili aksesoarima koji balansiraju izgled.

Izvor: Ženski magazin

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *