4 odvažne boje za proljetnu sezonu

by | 5 Aprila, 2016

Iako ne možemo poreći da je potpuno crna garderoba najbezbolnija varijanta, život je zabavniji kada dodamo malo boje.

Jarko roze, zlatno žuta, bogata ljubičasta i razigrana indigo su boje koje trendseterice rado nose ovog proljeća. Uzmite pelcer iz ormara poznatih dama. Ove boje će vas definitivno osloboditi zimske monotonije i doprinijeti vašem osmijehu.

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Jarko roze

Pastelno roze boja je najpopularnija prošle godine i još je aktuelna. Ali, ako želite nešto novo, izaberite moćnu “electric pink”. Govorimo o skoro fluorescentnoj Barbie boji koju ste sigurno obožavale kao djevojčice.

Zlatno žuta
Zlatno žuta je posebna boja koja je nešto između prigušene nijense senfa i sunčeve svjetlosti. Ova boja je živa, ali ne toliko da umara oči, što je čini savršenom bojom za proljeće. Ova boja izaziva spektar najpozitivnijih emocija.

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Indigo
Teksas nikada neće izaći iz mode, što znači da će indigo (i nijanse indiga) uvijek biti u trendu. Ovog proljeća, nose se tamne i svijetle nijanse indiga i najbolji dio – možete ih objediniti.

Razigrana ljubičasta

Violet je ambivalentna u modi – često se izbjegava i smatra nepopularnom. Ali, podtonovi violet boje su zaista zanimljivi i mistični, tako neočekivani, postaju uzbudljiva nova boja ovog proljeća.

Izvor: Ženski magazin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.