Amy Winehouse pronađena mrtva u svom stanu

by | 23 Jula, 2011
Pjevačica Amy Winehouse (27) pronađena je mrtva u svom stanu u Londonu oko 16 sati.
U policijskom izvještaju stoji kako je policija pozvana od strane londonske Hitne pomoći na adresu Camden Square NW1 u 16.05 sati danas. Rečeno im je kako je u stanu pronađeno mrtvo žensko tijelo.
‘Prilikom dolaska, istražitelji su pronašli tijelo 27-godišnje žene koja je odmah proglašena mrtvom. Očevidom će se utvrditi uzrok smrti. U ovom stadiju znamo kako je smrt bila neplanirana’, rekli su u policiji.
Vijest o smrti pjevačice u trenu je obišla svijet. Kim Kardashian, Katie Price, Dita von Tiese, samo su neke zvijezde koje putem Twittera izražavaju svoju sućut obitelji.
Problemi s ovisnošću traju veoma dugo
Amy je u nedavno otkazala cijelu turneju nakon niza incidenata tijekom nastupa uzrokovanih njezinom ovisnošću o alkoholu i drogama. Umrla je nepunih mjesec dana nakon što je zbog skandaloznog nastupa u Beogradu prekinula svoju europsku turneju. Bila je previše pijana da bi se sjetila riječi svojih pjesama zbog čega je 90 minuta mumljala da bi potom napustila pozornicu što je izazvalo negodovanje publike. Poznato je kako se Amy s ovisnošću bori veoma dugo pa je nekoliko puta bila i u centrima za borbu protiv ovisnosti. No, ovisnost je očito bila jača od pjevačice koja je, na žalost njenih obožavatelja, obitelji i prijatelja, na kraju ipak izgubila borbu.
Napustivši ovaj svijet u dobi od 27 godina Amy Winehouse pridružila se ‘Klubu 27’, grupi iznimno talentiranih i utjecajnih rock glazbenika koji su umrli s 27: Brian Jones, Jimy Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain.
 
 

Izvor: Dnevnik.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.