Angelina Jolie zablistala na premijeri svog filma u Parizu

by | 17 Februara, 2012
Rediteljski prvijenac holivudske ljepotice Angeline Jolie, film "U zemlji krvi i meda" sinoć je premijerno prikazan u Parizu, a na crvenom tepihu glumica se pojavila u društvu svog partnera Brada Pitta u bijeloj haljini sa velikim cvijetom na ramenu.
Angelina na crvenom tepihu u Parizu
Film o ljubavi u ratnom okruženju sinoć je imala priliku da vidi i francuska publika, kao i glumicu koja se na crvenom tepihu pojavila kao i uvijek – jednostavno i sofisticirano obučena, u bijeloj haljini do poda sa cvijetom na ramenu, a od nakita imala je samo biserne minđuše.
 
 
"Mogućnost da ovo podijelim sa vama mi mnogo znači. Tokom snimanja Brad i ja smo sjedili noću, i on bi me držao za ruku dok sam plakala. Postavljen u vrijeme rata u Bosni, film govori o vojniku Danijelu koji upoznaje bosanku Ajlu", objasnila je glumica.
 
Glumica je rekla i kako joj je rediteljsko iskustvo pomoglo da ponovo cijeni film.
 
"Ovo ostvarenje me naučilo da ponovo počnem da cijenim film, jer sam vidjela šta on može da napravi, i ponovo sam inspirisana. Osjećala sam se obeshrabreno kao glumica", priznala je Joliejeva.
 
Pariz je druga "stanica" na turneji predstavljanja filma, pa će se Angelina i njen partner večeras pojaviti i u Zagrebu, u bioskopu "Cinestar Arena IMAX" u tržnom centru "Arena" koji prima 500 posjetilaca.
 
Za slavni par će biti postavljen 60 metara dug crveni tepih, na kome će im se pridružiti glumci iz filma, Zana Marjanović, Rade Šerbedžija, Goran Kostić, Vanesa Glođo i drugi. Premijeri će prisustvovati i predsjednik Hrvatske Ivo Josipović, najavljeno je jutros iz njegovog kabineta.
 
Kako piše "Slobodna Dalmacija" Angelina i Brad su zakupili cijeli sprat hotela "Regent Esplanade" u Zagrebu i boraviće u predsjedničkom apartmanu.
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.