Anna Dello Russo prodaje sav svoj nakit

by | 19 Novembra, 2018

Ranije ove godine Anna Dello Russo, modna urednica, zvl,ezda street style hronika i kolekcionarka odjeće – odlučila je da proda većinu svoje garderobe.

Sva garderoba je zauzela dva stana u Milanu, a Anna je željela da oslobodi prostor i da stvari iz njene lične arhive pronađu nove vlasnike.

Ana je sada odlučila da se oslobodi svog nakita i prodala je 38 komada iz svoje kolekcije.

“Nakit će biti poslednje poglavlje u prodaji moje kolekcije, ono je kao trešnja na torti”, rekla je ona i dodala: “Nakit se prilagođava stilu i može dati novi život odjevnoj kombinaciji. Masivni i seksi nakit je sastavni dio mog stila, jer može da promijene izgled i raspoloženje.”

Početne cijene nakita su bile niske, jer se ne prodaju za dobit.

Kolekcija je uključivala zlatnu ogrlicu Balenciaga koja se prodavala po početnomcijeni od 250 dolara, klasičnu ogrlicu Chanel sa biserima, lanac i trake za 820 dolara, kao i mnoge stvari koje su poćinjale s cijenom manjom od 200 dolara.

Aukcija je održana 16. novembra na sajtu Vestiaire Collective.

Anna je napomenula da je nakon prve prodaje njena arhiva postala mnogo manja i lakša za rukovanje.

“Dvadeset godina sam radila u modi, a trebalo mi je tri godine da odaberem odjeću za prodaju. Bio je to dug proces, ali sada sam više usmjerena na prave stvari i želim preneti novoj generaciji ideju reciklaže odjeće”, rekla je ona.

Izvor: grazia.rs Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.