Apel za pomoć dječaku Tariku

by | 10 Decembra, 2012
Petogodišnjem Tariku Hadžiroviću je već sa četiri mjeseca urađena operacija skidanja mrene na oba oka, a sada je potrebno uraditi implantante kako bi se dječaku vratio vid u tolikoj mjeri da bi eventualno morao nositi samo naočale za čitanje.
Operacija je zakazana za 14. decembar i potrebno je prikupiti sredstava u iznosu od 2.600 eura. Ukoliko do tada ne bi bila prikupljena sredstva za operaciju, ista bi se morala pomjeriti za naredni termin, koji bi, nažalost, bio tek sljedeće godine. U iščekivanju operacije Tarik ne ide u vrtić i ne može se družiti sa svojim drugarima i drugaricama, a u septembru 2013. godine trebalo bi da sjedne i u školsku klupu. Tarikov otac je umro kada je dječak imao nepune dvije godine. Sada živi samo s majkom penzionerkom, koja zbog svog zdravstvenog stanja nije radno sposobna, te prima invalidninu u iznosu od 350 KM.
Akciju prikupljanja sredstava za operaciju započeli su njegovi drugari i drugarice te vaspitačice iz vrtića “Kosuta”. Kako kažu, njihova jedina želja je da Tarik što prije ozdravi te ponovo bude s njima u njihovim igrama i učenju. Do sada je u ovoj akciji skupljeno oko 500 eura. Uplate za Tarika možete izvršiti putem žiro računa 1941017810400132 u ProCredit banci na ime Hadžirović Tarik.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.