Ashton Kutcher u najavi serije kao Charlie Sheen

by | 29 Jula, 2011
Promotivna fotografija za seriju "Dva i po muškarca" u kojoj sada igra Ashton Kutcher, izgleda skoro identično kao ona sa Charlie Sheenom, te je logično reći da je Ashton zamijenio prethodnog glumca u potpunosti.
Na fotografiji koja predstavlja seriju "Dva i po muškarca" predstavljeni su glavni glumci, u smokinzima, sa leptir mašnama, kako stoje ispred mikrofona, na isti način kao i sa Sheenom.
 
Iako su mnogi imali nedoumice oko toga da li će Ashton Kutcher uspjeti da zamijeni Sheena koji je seriju napustio u maju ove godine, izgleda da je Kutcher već "uskočio u njegove cipele".
 
– U posljednjih trinaest godina nisam dobio ovoliko telefonskih poziva i mejlova od ljudi koji mi čestitaju na ulozi, kao da sam dobio na lutriji, što na neki način i jesam. Dobio sam najbolji posao u showbiznisu i jako sam uzbuđen zbog toga – izjavio je Kutcher za "UsMagazine" o svojom novoj ulozi, za koju će dobiti milion dolara po epizodi.
 
– Kutcher je prava duša i brilijantan komičar. Pa stanite, i ja sam! Uživaj u planeti Chuck, Ashtone. Tamo nema ni vazduha, ni smijeha, ni lojalnosti, ni ljubavi – rekao je Charlie Sheen za "TMZ", misleći pritom da na "Planeti Chuck" vladaju pravila kreatora serije Chucka Lorrea.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.