Bajkovita modna priča Ive Viljevac s glumicom Mirnom Medaković Stepinac u glavnoj ulozi…

by | 21 Novembra, 2016

U novoj modnoj priči poznate dizajnerice nakita Ive Viljevac vidljiv je određeni odmak od dizajna u prijašnjim kolekcijama. Ovaj decentan, minimalističi i elegantni nakit ima poruku i cilj – narukvice i ogrlice trebalo bi da svaku ženu koja ih nosi inspirišu simbolikom korala, bisera te ugraviranih motiva.

mirna1

Cijeli koncept kolekcije, pa i kampanje snimljene s glumicom Mirnom Medaković Stepinac osmišljen je tako da vas podstakne na razmišljanje o snovima, željama i vlastitim mogućnostima, da vas poveže s najbližima te da se osjećate posebno. Fotografije koje potpisuje Karmen Poznić, snimljene u luksuznom interijeru Hotela Palace u Zgrebu, prikazuju uspješnu, pozitivnu ženu, sa sanjarskim pogledom i snagom za ostvarenje svojih snova.

mirna2

“Ovom kolekcijom potvrđujem da se uvijek rado vraćam koralima. Odmah uz riječne bisere, oni su se našli u glavnoj ulozi. Korali simbolizuju ljubav, odanost i vjernost. Vjeruje se da nas štite od negativnih uticaja, da pozitivno djeluju na međuljudske odnose te jačaju prijateljstvo. I biser u mnogim kulturama ima dublje simbolično značenje. Oduvijek se smatrao simbolom ljubavi, ljepote i sreće”, izjavila je Iva Viljevac.

Kolekcijom dominira popularna rosegold boja. Privjesci s roza i žutom 18-karatnom pozlatom nose ugravirane motive anđela, zvjezdica, sidra, ptice u letu, otkucaja srca, puzzle, slova i druge.

“Svaki od njih dizajnirala sam s namjerom da u vama stvore pozitivan osjećaj i da ih nosite zato što za vas imaju posebno značenje – značenje koje ćete im sami pridati”, izjavila je Iva Viljevac.

mirna3

Ogrlice i narukvice posebno su zanimljive zato što ih možete personalizovati. Sami možete složiti kombinaciju raznih privjesaka iz ponude, svilenih končića u raznim bojama, lančića sa žutom i roza pozlatom ili lančića od čistog srebra.

Komade iz ove linije nakita nosiće sve žene dobrog stila, željne kvalitetnog, elegantnog i nosivog nakita.

Model: Mirna Medaković Stepinac
MUA: Matea Paulus – Make Up LUS
Hairstylist: Iva Gaurina
Photo: Karmen Poznić – Oblak Photography
Location: Hotel Palace Zagreb

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.