Bar Rafaeli uživa poslije raskida

by | 10 Augusta, 2011
Izraelski supermodel Bar Rafaeli lako je preboljela raskid sa višegodišnjim dečkom Leonardom DiCapriom i izgleda bolje nego ikada. Pored toga što će se naći na naslovnoj strani novog izdanja britanskog magazina “GQ”, prelijepa Bar uradila je provokativan set fotografija za novu liniju kupaćih kostima branda "Agua Bendita".
Šareni modeli sjajno pristaju ovoj manekenki sa izrazito ženstvenim atributima, dok pozira za kamere sa zavodljivim smiješkom na usnama boje lilihipa. Inače, Bar trenutno uživa u čarima ljeta sa novim dečkom Davidom Fisherom, koji ju je odveo na romantično krstarenje jahtom duž italijanske obale, a zaljubljeni par posljednji put je primijećen kako se brčka na Sardiniji u mjestu Porto Cervo.
 
O tome kako se provodi redovno obavještava svoje sljedbenike na twitteru, sa kojima je podijelila i ono što mali broj manekenki radi, tajnu vitke linije. Naime, manekenka je napisala kako se redovno časti sočnim šniclama, te da i ostalima preporučuje isto, što znači da nema ni govora o dijeti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.