#BeMoreHuman: Gigi Hadid i Ariana Grande u reklamnoj kampanji za Reebok

by | 27 Jula, 2018

Supermodel Gigi Hadid i pjevačica Ariana Grande su idoli nove generacije milenijalaca. Djevojke imaju skoro 165 miliona obožavalaca (i to samo na Instagramu). One su glavne trendseterice koje stvarno mogu promeniti svijet. Zbog toga nije iznenađujuće što je Reebok izabrao ove “it” djevojke za zaštitna lica svoje nove reklamne kampanje pod motom #BeMoreHuman.

Sportski brend u novoj sezoni nastavlja da inspiriše žene širom svijeta na fizičke, lične i psihičke promene.

U kratkim video snimcima, Gigi i Ariana dijele svoje stavove o tome kako prevladati barijere kako bi postale bolja verzija samih sebe. Gigi je, na primjer, sigurna da je za postizanje uspjeha vrijedno napustiti svoju zonu udobnosti, a Ariana uvjerava da morate pokušati učiniti nešto što nikada ranije niste uradili.

Ukupno, u kampanji učestvuje deset djevojaka. Osim Gigi i Ariane, u reklamnoj kampanji učestvuje glumica Gal Gadot i drugi. Kampanja će takođe predstaviti limitiranu kolekciju majica, a prihod od prodaje će ići u dobrotvorne fondacije koje podržavaju žensku zajednicu.

Podsjetimo se da je Gigi postala ambasadorica brenda Reebok 2016. godine, a Ariana Grande godinu dana kasnije. Obje djevojke su aktivno uključene u sport. Gigi preferira boks, a Ariana kaže da najviše uživa u plesu.

gi

Izvor: grazia.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.