Besprijekorna “mini” kolekcija ljetnih haljina Victorije Beckham

by | 27 Marta, 2016

Victorija Beckham je odlučila da nas iznenadi mini kolekcijom haljina za veb stranicu My Theresa.

Foto: Instagram @vicotriabeckham

Foto: Instagram
@vicotriabeckham

Ona je izbacila četiri modela ljetnih mini haljinica, koje su se odmah nakon premijere pojavile na sajtu i mogu da se kupe. Sajt koji je produžena ruka prodavnice u Minhenu danas predstavlja jednu od vodećih online shopping stranica koja sarađuje sa najluksuznijim dizajnerima današnjice, kao što su Valentino, Dolce&Gabbana, Gucci i svi ostali članovi družine koja predstavlja visoku modu.

Nakon večere u Seulu koja je okupila imena tamošnje modne elite i predstavnike My Theresa kompanije, Victorija je prikazala ovu capsule kolekciju koja je sastavni dio njene linije koju potpisuje kao “Victoria, Victoria Beckham“.

Haljine potpuno oslikavaju senzibilitet i stil dizajnerkice koja je i na nedavnom predstavljanju svoje jesenje kolekcije izjavila da kreira garderobu koju upravo ona, kao žena voli da nosi, a kada vidite haljine shvatićete i o čemu govori.

Sva četiri modela su sličnog kroja, lepršave i široke. Za obožavatelje bretela, Viktorija je dizajnirala tri haljine, jednu pink sa volanima, bijelu sa tufnama i jednu sa metalik odsjajem idealnu za veče. Dizajneri su vratili u život puf rukave, a Victorija ih je ukombinovala s bijelom haljinicom na štrafte, idealnu za vrele ljetne dane.

Izvor: elle.rs

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.