Bikini više nije u modi?

by | 4 Maja, 2013

Godinama je bikini bio jedan od najpopularnijih izbora za plažu, međutim izgleda da će se žene ovog ljeta odlučiti za konzervativniju varijantu jednodelnog kupaćeg kostima.

Naime, većina američkih žena, njih čak 53 posto, će ove godine sljediti trendove koje plasiraju Kim Kardashian i Sofia Vargera koje nose jednodelne kupaće kostime, jer su došle do zaključka da je ova opcija bolja za njihov oblik tijela.

U istraživanju u kojem je bilo uključeno oko dvije hiljade žena, njih samo 18 posto je reklo kako i ove godine planiraju da na plažu idu u minijaturnom bikiniju, dok je 29 posto žena reklo da će se odlučiti za jednodelnu varijantu.

Iako je jednodelni kupaći konzervativniji izbor, mnoge žene tvrde da je on bolji, odnosno da je bolje prilagođen njihovoj figuri, ali i puno udobniji za nošenje.

Rezultati ankete pokazuju da žene biraju kupaće kostime prema tome koliko neki model skriva ili ističe njihove atribute.

Anketom se htjelo utvrditi koliko se žene osjećaju sigurno i spremno odnosno koliko to utiče na izbor kostima, čime je utvrđeno da se čak 82 posto žena ne osjeća spremno za predstojeće ljetnje dane, odnosno modne kreacije namijenjene za plažu.

Trećina ispitanih žena su rekle da su počele s dijetom i vježbama do sezone sunčanja i kupanja.

Stručnjaci ipak savjetuju da žene ne žale da potroše koji dinar više na novi kupaći, jer je kvalitetan kupaći koji pritom i ljepo stoji poput dobrog odjela koji se može nositi i više sezona.

Izvor: tportal.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.