Biljana Tipsarević predstavila novu kolekciju

by | 23 Decembra, 2015

Nakon sedam uspješno realizovanih kolekcija, koje su našle svoje poklonike među damama koje žele da istaknu svoj stil i sofisticiranost, modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila se najnovijom kolekcijom za sezonu jesen 2016. godine.

JT__9883

Kolekcija pod nazivom New Era realizovana je u saradnji sa brendom Perwoll. New Era je priča o ženi – svestranoj ženi koja ima mnoštvo uloga i vješto balansira između njih. Kolekcija je inspirisana dinamičnim, inteligentnim, ostvarenim damama koje ujedno ostaju svoje i prepoznatljive po jedinstvenom stilu.

JT__9340

Osnovna ideja dizajnerke prilikom stvaranja ove kolekcije bila je da svojim modelima isprati sve trenutke savremene dame koja slijedi svoje instinkte i inspiraciju, čak i ako to znači da će je oni odvesti na drugi kraj svijeta. Biljana je kreirala kolekciju u kojoj će se dinamična, a opet krhka žena osjećati fantastično dok ide u susret novim izazovima. Kolekciju New Era odlikuju sofisticiranost, praktičnost, odmjerenost i osjećaj luksuza kao elementi bez kojih stil žene XXI vijeka ne bi bio kompletan. U izradi su korišćeni nafiniji materijali poput kašmira, vune, fine kože, svile, viskoze i čipke.

Najnovijom kolekcijom, koja je predstavljena u novootvorenom modnom ateljeu, dizajnerka je dala mogućnost svim damama da pronađu ono što im je potrebno u svakodnevnom životu: od poslovnih, elegantnih odjela, do večernjih haljina za glamurozne događaje, ali i svevremeni jeans za opuštene susrete i svakodnevne obaveze savremene žene.

JT__0272

Krojevi su takvi da ističu ljepotu ženskog tijela, dok u koloritu dominiraju bordo, teget, crna, kraljevsko plava i zelena, koje su i ultimativne boje jeseni za sezonu 2016. Kolekcija je sačinjena iz tri dijela: work wear, ready to wear i evening wear i dostupna je, pored ostalih modela iz aktuelne kolekcije, u novootvorenom modnom ateljeuu ulici Kralja Petra br. 42.u Beogradu.

Biljanu je podržao i suprug Janko Tipsarević, kao i mnogobrojni prijatelji.

Biljana Tipsarević

Biljana Tipsarević

Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska

Ines Janković

Ines Janković

Janko Tipsarević

Janko Tipsarević

Izvor: Life Content
Foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.