Brend koji obožavaju influenserke ima novu kolekciju

by | 24 Oktobra, 2019

Modni brend Zimmermann već je neko vrijeme jedan od najomiljenijih modnih imena kada je riječ o društvenim mrežama, a njihovu odjeću bez ikakvog ćete problema i suviše traženja pronaći na nekom od #ootd postova vodećih svjetskih influenserki.

Foto: Zimmermann

Zimmermann je, naime, izbacio kampanju za svoju novu resort 2020. kolekciju u kojoj se kao zaštitno lice pojavljuje predivna manekenka Liya Kebede. Fantastične, sanjive fotografije koje potpisuje Benny Horne uhvaćene su na italijanskom jezeru Como, a odjevni komadi iz nove kolekcije predivno su se stopili s bajkovitim ambijentom i podstkli nas da maštamo o dalekom ljetu.

Foto: Zimmermann

Čarobni kompleti sastavljeni od lepršavih suknji i crop topova, prozračne ljetne haljine stegnute kaišem u struku, ukrašene volanima i floralnim motivima, genijalni jednodijelni kostimi, sjajna ležerna ženska odijela, kombinezoni u neutralnim bojama… Kolekcija odiše romantikom, ženstvenošću i nekom divnom, ljetnom dozom nježnosti i neopterećenosti.

Foto: Zimmermann

Sasvim je sigurno, nova Zimmermann kolekcija iznova izgleda kao prava modna poslastica, a modeli koje vidimo na vizualima kampanje sigurno su već pronašli mjesto na pretrpanim wish listama trendseterki širom svijeta.

Izvor: elle.hr Foto: Zimmermann

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.