Chanel predstavio novu kampanju snimljenu u stanu Coco Chanel

by | 27 Februara, 2018

Ako ste na trenutak pomislili da gledate u staru Chanel kampanju s Cindy Crawford u mladim danima u glavnoj ulozi, prevarili ste se, gledate u Kaiu Garber, kćerku modne ikone koja izgleda sjajno na novim vizualima pariške modne kuće. 

Riječ je o novoj proljeće/ljeto 2018 kampanji za novu kolekciju Chanel torbica koja je snimljena u gotovo netaknutom stanu Coco Chanel.

Na trenutak smo se vratili u prošlost i vidjeli Rue Cambon stan kako udiše punim plućima nove kreacije najpoznatije dizajnerice svih vremena.

Ova velika modna kuća predstavila je tri različita modela torbi, od kojih smo već upoznati s Gabrielle Hobo modelom koji sve češće možemo vidjeti u posjedu poznatih fashionistica, a polako i sigurno zauzima svoje mjesto pod suncem u domeni “kultna torba”.

Drugi model koji nije predstavljen kao da će ikada postati it torba je Vanity Case kojeg već nekoliko sezona možemo vidjeti u različitim bojama i teksturama prebačenu preko ramena poznatih influencerica i trendseterica.

Treća, ujedno i zadnja torba predstavljena u kampanji je klasična Flap Bag u nešto drugačijem izdanju – dolazi kao dvije spojene torbice izrađene od vinyla u pastelnim bojama.

Foto: Chanel Izvor: fashion.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.