Categories Modne vijesti

Chanel predstavio novu kampanju snimljenu u stanu Coco Chanel

Ako ste na trenutak pomislili da gledate u staru Chanel kampanju s Cindy Crawford u mladim danima u glavnoj ulozi, prevarili ste se, gledate u Kaiu Garber, kćerku modne ikone koja izgleda sjajno na novim vizualima pariške modne kuće. 

Riječ je o novoj proljeće/ljeto 2018 kampanji za novu kolekciju Chanel torbica koja je snimljena u gotovo netaknutom stanu Coco Chanel.

Na trenutak smo se vratili u prošlost i vidjeli Rue Cambon stan kako udiše punim plućima nove kreacije najpoznatije dizajnerice svih vremena.

Ova velika modna kuća predstavila je tri različita modela torbi, od kojih smo već upoznati s Gabrielle Hobo modelom koji sve češće možemo vidjeti u posjedu poznatih fashionistica, a polako i sigurno zauzima svoje mjesto pod suncem u domeni “kultna torba”.

Drugi model koji nije predstavljen kao da će ikada postati it torba je Vanity Case kojeg već nekoliko sezona možemo vidjeti u različitim bojama i teksturama prebačenu preko ramena poznatih influencerica i trendseterica.

Treća, ujedno i zadnja torba predstavljena u kampanji je klasična Flap Bag u nešto drugačijem izdanju – dolazi kao dvije spojene torbice izrađene od vinyla u pastelnim bojama.

Foto: Chanel Izvor: fashion.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *