Chanel predstavlja kolekciju naočala za proljeće 2017.

by | 13 Decembra, 2016

Pred nama je kombinacija različitih stilova i tradicionalnih linija i detalja legendarne modne kuće Chanel. Kolekcija naočala za proljeće 2017. godine inspirisana je glavnim kodovima kuće: osmougaonim parfemom i kultnim nakitom.

Foto: Chanel PR

Foto: Chanel PR

Ove sezone Chanel donosi novu eleganciju svojim okvirima. Ramovi naočara naslanjaju se samo na jagodice, tako da je cijeli okvir nešto niži nego što je prihvaćeno u skladu sa tradicionalnim kanonima.

Kolekcija predstavlja okvire sa kristalnim linijama u retro stilu. Dolaze u različitim oblicima – leptira, XXL kvadrata i mačkastog oka, ali i osmougaonog oblika koji podsjeća na Place Vendome u Parizu i na poklopac parfema Chanel No 5.

Naočale za sunce su dostupne u širokoj paleti boja, dostupne su u različitim nijansama zelene, uključujući tonove bora, masline i kaki, ​​ali i bordo, transparentno plavoj i legendarnoj crnoj boji.

Dva dizajna dolaze bez postojećeg stvarnog okvira. Bez kontura, naočale za sunce dostupne su u boji šampanjca, svjetlucave braon i Smoky Black.

Čuveni Chanel prilikom dizajniranja kolekcije naočala koristi detalje i obrasce iz kolekcije nakita Chanel “Coco Crush”. Detalji u boji zlata ili srebra nalaze se na kvadratnim, ovalnim, mačkastim ili okvirima u obliku leptira.

Naočale u crnoj boji sa zlatno-bež staklima i blago svjetlucavim roza detaljima izgledaju vrlo elegantno, ali takođe atraktivno izgledaju modeli u kaki ili transparentno plavoj i zelenoj boji.

Otkrijte kolekciju naočala za proljeće 2017. u prodaji od decembra 2016.

IZVOR: GRAZIA.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.