Categories Modne vijesti

Cindy Crawford kao novo lice brenda Reserved

Dugo iščekivana kampanja “I LOVE YOU CINDY” modnog brenda RESERVED napokon je stigla na tržište. Nastavljajući A-listu svojih modnih kampanja, RESERVED predstavlja jednu od najvećih modnih ikona, Cindy Crawford, kao novo zaštitno lice. 

“I LOVE YOU CINDY” vraća nas u vrijeme dekadencije 1980-ih godina zajedno sa Cindy koja posjećuje vrijeme kada je sve bilo preveliko i sasvim novo: nova moda, nova muzika i nova tehnologija. Dolazimo do zlatnog doba boomboxa, laka za kosu i glomaznih mobitela. U scenama zanosa, Cindy pleše u osunčanom predgrađu, s vintage sjajem setova sapunica, dok ju u idućoj sceni u monster kamionetu vozi gost iznenađenja…

Ova kampanja okuplja samo velika imena, od glumačke postave do saradnika. Gordon von Steiner našao se u ulozi režisera, dok se glumačka postava sastoji od Cindy Crawford, glumca iz Stranger Things – Dacrea Montgomeryja, Erica Robertsa i Tish Graves. Svojom kreativnošću doprinijeli su i poznati stilista – Jay Massacret, frizerka – Akki Shirakawa i vizažistica – Isamaya Ffrench, talent iz Londona.

Razigrani svijet RESERVEDA oživljen je kroz vrhunsku produkciju, s power dressingom u prvom planu. Cindy Crawford se priključila alumnijima RESERVED kampanji među kojima se nalaze i Kate Moss, Adwoa Aboah, Jourdan Dunn, Jon Kortajarena i Irina Shayk.

Foto: PR

Izvor: fashion.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *