Categories Modne vijesti

Converse Twisted Resort – “Starke” u koje ćete se zaljubiti!

Patike Converse Run Star Hike koje je JW Anderson prvi put predstavio na pisti, pokazale su se kao jedan od najuspješnijih modela za brend – zbog čega su postale protagonista najnovije kolekcije Twisted Resort.

Povodom lansiranja ove kolekcije Run Star Hike i Chuck 70, obojene su estetikom američke pustinje, sastavljene od vanzemaljskih susreta i muzičkih festivala. Izvođač Stefano Colferai kreirao je kampanju koja razigrano slavi svijet sa vanzemaljcima i letećim tanjirima među kaktusima i stenama.

Za novu verziju Run Star Hike-a kombinovano je platno modela Chuck 70 i remiksovano sa novim Converse Run Star đonom. Snažni EVA đon završen gumenom oblogom, u stvari stvara trodijelnu patiku (gornji dio, srednja platforma i đon) koji svakom komadu pruža neophodnu udobnost.

Dvije verzije Chuck 70-a izgrađene su na osnovu originalnog dizajna 1970-ih i ukrašene pustinjskim motivima. Pored toga, za kompletan dizajn, logo brenda u jarkim bojama vidljiv je na jeziku svake siluete.

Kolekcija Converse Twisted Resort dostupna je od 9. jula, a cijene se kreću od 95 do 120 evra na Converse.com i kod odabranih prodavaca.

Izvor: harpersbazaar.rs

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *