Da li biste “gumicu” za kosu platili 145 eura?

by | 25 Decembra, 2017

Nakon što su ih predstavili u svojoj resort kolekciji za 2018, Balenciagine kožne gumice za kosu napokon su stigle u prodaju…

Foto: Net-a-porter

Riječ je o popularnom modelu gumice iz devedesetih zvanom “scrunchie”, a kojeg se svi dobro sjećamo i iz serije “Seks i grad” i epizode u kojoj Carrie objašnjava Jacku Bergeru kako osoba koja nosi tu gumicu nikako ne može biti iz pomodnog Njujorka. Berger je bio najomraženiji dečko Carrie Bradshaw, a “scrunchie” vrlo omražena gumica, no ne zadugo.

Demna Gvasalia je odlučio još jednom nasmijati nam se svima u lice i prodati nam kožnu “scrunchie” gumicu za čak 145 eura. Činio je to već s upaljačima, grinderima, kopijama Ikeinih “Frakta” torbi, crocsicama, pa zašto onda ne bi i s jednom gumicom za kosu?

Foto: Net-a-porter

Trend je to koji su prihvatili i drugi brendovi pa tako Prada i Loewe imaju suludo skupe spajalice za papir, Raf Simons ljepljivu traku, Tiffany & Co. porculanske čaše koje izgledaju poput papirnatih čaša za kafu i slično. Gvalasia je, međutim, bio prvi i dobro je unovčio svoje ideje budući da se Balenciaga takmiči s Guccijem za prvo mjesto najpopularnijeg brenda u svijetu ove godine.

Foto: Net-a-porter

Da li biste potrošili 145 eura na “demode” gumicu za kosu s Balenciaginim logotipom?

IZVOR: ELLE. HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.