Džemperi koji su osvojili Instagram

by | 25 Januara, 2017

Možda nije sasvim novo, ali pletivo brenda I Love Mr. Mittens i dalje izaziva mnogo uzbuđenja među trendsetericama.

https://www.instagram.com/p/BPcvOlvh9bW/

Pogotovo zimi, kada vrijeme od nas zahtjeva toplije komade i slojevite kombinacije. Upravo tada, I Love Mr. Mittens komadi posebno dolaze do izražaja i svakom stylingu daju jedan “touch” kog je nemoguće ne primijetiti.

https://www.instagram.com/p/BO8Ck60BHht/

Negdje se može pročitati da je brend australijski, a negdje da je belgijski, i to zbog toga što je njegov osnivač Belgijka Stéphanie Caulier, koja danas živi u australijskom Perthu.

https://www.instagram.com/p/BN3iyw8hbeD/

Na oba kontinenta, pa i na više njih, I Love Mr. Mittens pletivo doslovno je obožavano, a osim što je vrlo popularno, ono je i vrlo kvalitetno. Svaki proizvod sastoji se od 100 odsto vune i ručno je izrađen, a Stéphanie je zanat ispekla vrlo mlada i preuzela strast za pletenje od mame i bake.

https://www.instagram.com/p/BJSs0EehF-i/

Vunu bira zbog njenih prirodnih i održivih kvaliteta i u skladu sa time priznaje da je ona jedan od najljepših materijala sa kojim se može raditi. Dolazi u mnogo različitih veličina i boja, a dizajnerica pritom voli da eksperimentiše različitim šavovima i tehnikama pletenja, što konstantno ostavlja prostor za neke novosti i mala iznenađenja u njenim novim kolekcijama.

https://www.instagram.com/p/BN2VyF-BUmB/

Svaki I Love Mr. Mittens komad jednostavan je, elegantan i bezvremen, a u njega je utkano mnogo truda i ljubavi. Budući da je cijela proizvodnja zapravo manualna, Stéphanie Caulier pravi male serije komada koje se uvijek vrlo brzo rasprodaju.

https://www.instagram.com/p/BF0DXVUG2G7/

Do željenih komada ove zime su uspjele doći mnoge Instagram zvijezde, pa je I Love Mr. Mittens manija zavladala u pravom smislu riječi.

IZVOR: ELLE.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.