Emina Husedžinović Ibrahimović oduševila revijom “Strong lady”

by | 9 Decembra, 2015

Povodom desete godišnjice rada udruženja UrbanEtno Emina Husedžinović Ibrahimović predstavila je novu kolekciju pod nazivom „Strong lady“ koju je posvetila svojoj majci.

f3

U bajkovitoj kolekciji haljina preovladavaju čipka i ručno bojena svila u u pastelnim nijansama sa detaljima u boji srebra i zlata. Emina je inspiraciju za novu kolekciju pronašla u predivnim proljetnim bojama neba kada sunce zalazi i opijajućim mirisom poljskog cvijeća. U elegantnim kreacijama prošetale su se, osim manekenki i dame iz javnog života BiH koje su se ostvarile u životu: Njegica Balorda, Vanja Semić, Dejana Rosuljaš, Lea Škrbo, Kosovka Tičić, Dalal Midhat, Edina Demirović, Lejla Šebo, Biljana Miladinović, Indira Kučuk Sorguč i Aida Hadžibajrić. Za predivan izgled dama tu noć pobrinula se kompanija Oriflame koja je obezbijedila kompletan make-up, kao i atraktivne modne assesoare.

Revija Emine Husedžinović Ibrahimović - Radon Plaza 5 12 2015 (35)

5Revija Emine Husedžinović Ibrahimović - Radon Plaza 5 12 2015 (57)

4Revija Emine Husedžinović Ibrahimović - Radon Plaza 5 12 2015 (60)

3Revija Emine Husedžinović Ibrahimović - Radon Plaza 5 12 2015 (77) (1)

3Revija Emine Husedžinović Ibrahimović - Radon Plaza 5 12 2015 (24)

25Revija Emine Husedžinović Ibrahimović - Radon Plaza 5 12 2015 (105)

Osim Oriflame kozmetike sponzori i prijatelji večeri bili su i frizerski salon Queen Selma S, šminkeri Maja, Adi i Sanjin, te ručno rađeni unikatni nakit Denita gioielli, Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, Medicalpark, Veletex tkanine, Slim line club. Za fotografije je bila zadužena Aida Redžepagić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.