Fino mu je uzvratila nakon što joj je rekao da je debela!

by | 9 Februara, 2012
Samo dan nakon što je vijest o tome kako je dizajner Karl Lagerfeld Adele nazvao debelom odjeknula medijima, pjevačica je odlučila da mu uzvrati. Karl je na to uzvratio izvinjenjem.
Prilikom jednog intervjua Karla Lagerfelda (78) su upitali šta misli o Adele, pa se nije mogao suzdržati a da ne ‘izlane’ uvredljivu primjedbu: ‘Ovo je Adelino vrijeme. Malo je predebela, ali ima predivno lice i božanstven glas.’ 
 
Lagerfeldov komentar mnogi su osudili, a pjevačica mu je uzvratila odmah sljedeći dan: ‘Nikada nisam htjela da izgledam kao manekenke na naslovnim stranicama. Predstavljam većinu žena i ponosna sam zbog toga’. 
 
Adele nije opterećena svojom kilažom niti pokušava da smrša, jednom je prilikom izjavila i da uživa biti ona, takva kakva jeste. ‘Nikada mi to nije bio problem, naravno da imam svoje nesigurnosti, ali ne družim se s onim ljudima koji mi moje nesigurnosti nabijaju na nos’, dodala je. 
 
Nakon svega, Chanelov dizajner se izvinio pjevačici objašnjavajući kako su njegove riječi izvučene iz konteksta te da on zna kako je to biti pod pritiskom zbog izgleda: ‘Adele je moja omiljena pjevačica i jedva čekam njen novi album. Izgubio sam 30 kilograma unazad deset godina i znam kako je biti po pritiskom i znam kako je kada mediji znaju biti okrutni prema nekome zbog njegovog izgleda’, rekao je, piše huffingtonpost.com.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.