FOTO: Lijepo, ljepše, Giuseppe Zanotti cipele…

by | 6 Januara, 2019

Cipele i žene oduvijek su bili najbolji prijatelji, i teško je nadmašiti onaj osjećan kada vidimo posebnu i unikatnu cipelu koja je dizajnirana s neizmjernom pažnjom te upotpunjena jedinstvenim i pomno biranim detaljima. 

Foto: Instagram

Giuseppe Zanotti poznati je italijanski dizajner koji nas svake godine oduševljava prekrasnim modelima cipela.

Jedan od razloga zašto je Zanotti posebno omiljen kod žena je zato što je ostao odan lijepom i ženstvenom modelu cipela i potpetica koje su beskrajno elegantne i profinjene.

Foto: Instagram

Klasična estetika cipele svake sezone doživljava svojevrstan izlet, a ovog puta to je sandala koja je ukrašena buketom koji se nalazi iznad potpetice, odnosno na stražnjem dijelu gležnja.

Radi se o ručno šivanim laticama koje čine savršeno rascvjetan cvijet koji nam je u potpunosti oduzeo dah.

Foto: Instagram

PEONY model dolazi u sanjivoj prljavo ružičastoj nijansi, ali i u statement crnoj. Ove sandale idealne su za elegantne kombinacije, romantične haljine i nježne bluze te su model u kojima sigurno nećete proći nezapaženo. Svaka sandala je ručno izrađena i sigurni smo da će se nametnuti kao jedan od najtraženijih modela u nadolazećoj sezoni, a budući da su zaista unikatan i posebne, potražnja koju će izazvati nimalo nas ne čudi.

Foto: Instagram

Izvor: fashion.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.