Giuseppe Zanotti for J. Lo – nova kolekcija cipela

by | 12 Januara, 2017

Jennifer Lopez je u saradnji sa poznatim luksuznim italijanskim dizajnerom Giuseppe Zanottijem kreirala svoju prvu kolekciju obuće i aksesoara. Ime kolekcije je “Giuseppe Zanotti for Jennfier Lopez” i njeno lansiranje se očekuje ovog mjeseca.

Foto: Giuseppe Zanotti

Foto: Giuseppe Zanotti

“Mislim da ne moram to naglas da kažem, jer kao i svaka druga žena, zna se da volim dobar par cipela”, rekla je pevačica.

Foto: Giuseppe Zanotti

Foto: Giuseppe Zanotti

“Bilo da šetam na crvenom tepihu ili sam opušteno obučena, odgovarajuće cipele uvek kompletiraju moj styling koji me čini seksi, prelijepom i neustrašivom. Kolekciju koju smo kreirali Giuseppe i ja čini sve što bi se očekivalo od nas – opasne visoke štikle sa oblicima koji su izvanredni i naravno, sa malo sjaja.”

Foto: Giuseppe Zanotti

Foto: Giuseppe Zanotti

Kao što je očekivano, u kolekciji su kombinovni pjevačicin lični stil (voli upadljive štikle) i dizajnerova visoka estetika. Čizme optočene kristalima, elegantne patike i gladijator sandale od zmijske kože koje idu do koljena – sve dolaze u pastelnim bojama, sivoj i neutralnim bež. Cijeli asortiman upotpunjuju dvije kožne tašne.

Foto: Giuseppe Zanotti

Foto: Giuseppe Zanottivijek sam bio inspirisan stilom Jennifer i volim kako izgleda u mojoj obući – što je prirodno evouliralo u našu saradnju”, rekao je Giuseppe Zanotti i dodao: “Kolekcija je senzualna, elegantna i moderna, ali i zabavna i upadljiva – baš kao i Jennifer.”

 

IZVOR: HARPER'S BAZAAR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.