Gwyneth Paltrow design: Savršeni komadi za prelazno vrijeme!

by | 13 Oktobra, 2016

Jednostavni, ali ipak vrlo sofisticirani modeli nešto su u čemu najčešće viđamo poznatu glumicu Gwyneth Paltrow, a sada i vi možete izgledati identično.

Foto: Promo shop.goop.com

Foto: Promo
shop.goop.com

Brend iza koga stoji Gwyneth nosi naziv goop Label, a zasniva se na najdražem nam konceptu: see-now, wear-now. I ne samo to, brend će u ponudi svakog mjeseca imati po nekoliko novih komada.

Modeli se šiju od tkanina koje se nabavljaju isključivo u Italiji i to od proizvođača sa kojima sarađuju velike modne kuće i imena poput Dries van Notena i popularnog Vetementsa.

Pročitajte i… Gwyneth Paltrow lansirala svoju prvu modnu kolekciju

Posljednja goop Label kolekcija kao vodeće komade u ponudi ima malu crnu haljinu oštrih linija, koja prati siluetu i kaput (u koji smo apsolutno zaljubljeni) u navy nijansi sa naglaskom na sitnim detaljima: manžetama, dugmadi i džepovima.

Foto: Promo shop.goop.com

Foto: Promo
shop.goop.com

Zajedničko i jednom i drugom odjevnom predmetu, kao i skoro svakom koji se nalaze u ponudi ovog brenda, jeste to što su tako: Gwyneth Paltrow.

Foto: Promo shop.goop.com

Foto: Promo
shop.goop.com

Kaput je inspirisan stilom prvog glumičinog kaputa.

“Ovaj komad je nešto poput kaputa koji bi John Bender nosio u The Breakfast Club. Inspiraciju sam pronašla i u samom godišnjem dobu, tačnije u oktobru. To je mjesec kada niste sigurni kako biste se obukli i mjesec koji može da vas iznenadi u svakom trenutku. Ove komade možete ponijeti bilo da je temperatura niža, pa je neophodno slojevito da se obučete ili da je viša, pa vam je potrebno samo da ogrnete nešto”, objasnila je glumica.

IZVOR: ELLE.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.